Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Přes Wps?

Jak se připojit přes WPS?

Připojení k zabezpečenému routeru pomocí funkce WPS:
  1. Na zadním panelu routeru stiskněte tlačítko WPS, na předním panelu se rozbliká kontrolka WPS.
  2. Poklepáním na ikonu bezdrátových sítí se zobrazí seznam dostupných sítí.
  3. Zadejte WPS klíč nastavený v routeru a potvrďte kliknutím na tlačítko "OK".

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Co je to pair WPS?

WPS (WiFi Protected Setup) je technologie, která zjednodušuje nastavení bezdrátového WiFi připojení. Např. na mobilním telefonu při připojování přes WiFi nemusíte ručně vybírat síť a zadávat heslo, stačí obě zařízení spárovat aktivací funkce WPS na obou zařízeních (na telefonu položka v nastavení, na routeru tlačítko).
Co je tlačítko na směrovači?
Síť Wi-Fi můžete automaticky nastavit stisknutím tlačítka na bezdrátovém směrovači. Pokud jsou splněny následující podmínky, můžete provést nastavení pomocí této metody. Bezdrátový směrovač je kompatibilní se standardem WPS (chráněné nastavení Wi-Fi).

Kde najdu PIN kód WPS HP?

Zjištění kódu WPS PIN
  • Jakmile se na počítači zobrazí výzva k zadání kódu PIN WPS, vyhledejte kód PIN na ovládacím panelu tiskárny nebo na informačním listu vytištěném při nastavení.
  • Do 90 sekund zadejte kód PIN a poté kliknutím na tlačítko Další dokončete nastavení.
Jak zprovoznit Wi-Fi?
Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Navíc, co je to wlan?

WLAN (Wireless Local Area Network), někdy také Wireless LAN je označení pro bezdrátovou místní síť, kterou typicky najdeme doma, v kanceláři nebo ve škole. Většina moderních sítí WLAN je založena na standardech IEEE 802.11, které jsou uváděny pod značkou WiFi.
Můžete se také zeptat, jak připojit hp deskjet k wi-fi?
Zapněte v počítači připojení Wi-Fi. V počítači vyhledejte název sítě Wireless Direct, například HP-Print-**-Deskjet 3520, a připojte se k této síti. Nainstalujte software tiskárny HP. Jakmile software zobrazí obrazovku Možnosti připojení, vyberte možnost Bezdrátové připojení.

Kde najdu PIN kód WPS Samsung?

Připojení v režimu PIN
  1. Na ovládacím panelu stiskněte tlačítko (Menu) a vyberte volbu Síť
  2. Stiskněte Wi-Fi.
  3. Stiskněte WPS > PIN.
  4. Osmimístné číslo PIN se zobrazí na displeji.
  5. Postupujte podle pokynů na displeji obrazovky.
Jak nastavit WPA2?
V nastavení routeru, položka Basic – WLAN, do SSID zadáme název vysílané Wi-Fi, v položce Security zadáme WPA2-PSK, heslo ke své Wi-Fi síti zadáme do WPA pre-shared key a způsob šifrování v položce WPA encryption ponecháme AES, poté potvrdíme tlačítkem SUBMIT.

Lidé se také ptají, jak vypnout o2 smart box?

Vypnutí funkce Inteligentní Wi‑Fi provedete pomocí aplikace O2 Smart Box v sekci Wi‑Fi a Síť. Kliknutím na modré tlačítko, tuto funkci vypnete.

By Hermosa Farnbaugh

Similar articles

Jak zjistit heslo k tiskárně? :: Co je to WLAN?
Užitečné odkazy