Domovská stránka > C > Co Udává Ukazatel Beta Fondu?

Co udává ukazatel beta fondu?

Beta vyjadřuje relativní volatilitu fondu vůči volatilitě trhu. Hodnota jedna znamená, že fond reaguje stejně jako trh. Hodnota větší než jedna znamená, že fond reaguje větším pohybem než je pohyb trhu - tedy více roste při růstu a více klesá při poklesu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak změnit ukazatel myši?

Chcete-li změnit vzhled ukazatele myši, klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely. Chcete-li změnit vzhled všech ukazatelů, klikněte na rozevírací seznam Schéma a poté na nové schéma ukazatele myši. Klepněte na tlačítko OK.

Co je to ETF fond?

ETF (Exchange Traded Fund) jsou fondy obchodovatelné na burze. Obchodování s ETF je podobné jako obchodování s akciemi. Fondy však obsahují množství, někdy až tisíce podílů v několika společnostech.
Co je to procedura?
Procedura (z lat. procedere, postupovat) je předepsaný postup nebo návod, jak postupovat. Může také být: léčebná procedura.

Co je imperativní?

Rozkazovací způsob či imperativ (z latinského imperativus) je slovesný způsob, jímž se vyjadřuje příkaz, požadavek či zákaz.
Pokud jde o toto, kde je v mozku centrum paměti?
Amygdala. Zatímco hipokampus hraje hlavní roli v dlouhodobé paměti explicitní, amygdala hraje velkou roli v paměti implicitní. Amygdala je naším emočním střediskem. V mozku se amygdala nachází poblíž hipokampu v mediálním temporálním laloku.

Související článek

Jak začít investovat do podílových fondů?

Začít je snadné. Jednu z investičních společností lze využít k investování do podílových fondů. Schůzku s některým z investičních poradců si můžete domluvit tak, že na webových stránkách najdete kontaktní údaje.

A jak dělíme paměť?

Paměť se dělí jednak podle délky doby uchování zapamatovaného na senzorickou, krátkodobou, střednědobou a dlouhodobou; dále podle formy ukládání informací na vizuální, akustickou, sémantickou (ukládání významu informace) atd. Další variantou je rozdělení paměti na mechanickou a logickou.
Někdo se také může ptát, co je epizodická paměť?
Dělí se na dvě části: sémantickou a epizodickou. Sémantická paměť je zaměřena na uchovávání pojmů, fakt, dat a termínů. Oproti epizodické paměti, která se soustředí na zachycení událostí v časovém, místním a subjektovém určení (tzv. co, kde, kdy).

Někdo se také může ptát, jaké jsou fáze paměti?

Paměťový proces má tři fáze: zakódování, uchování v paměti a vybavení, resp. znovupoznání.
Lidé se také ptají, jak funguje paměť?
Jak tedy funguje paměť? Paměť funguje na principu ASOCIACÍ, Asociace je založena na spojení nové informace s jinou už dobře známou. Pro příklad, když myslíte na banán, spojíte si ho (asociujete si ho) se žlutou barvou, zemi původu, tvarem, chutí, místem, kde ho můžete koupit.

Co může změnit paměťové procesy?

Prvotní příčinou zapomínání bývá nedostatek pozornosti či zájmu. Snaha zapamatovat si nebo vybavit určitou informaci závisí na motivaci i na rozpoložení, v němž se nacházíme. Určitá situace nám může asociovat celou řadu vzpomínek s podobným obsahem, atd.

By Gehman Bilazzo

Similar articles

Jak nahlásit volné pracovní místo na up? :: Co je to procedurální paměť?
Užitečné odkazy