Domovská stránka > J > Jak Hledat V Safari?

Jak hledat v Safari?

Chcete‑li v aplikaci Safari vyhledat webové stránky nebo určité informace, zadejte URL nebo hledaný výraz.
...
Hledání na stránce
  1. Klepněte na. a potom na „Hledat na stránce“.
  2. Do vyhledávacího pole zadejte slovo nebo slovní spojení.
  3. Klepnutím na. přejdete na další výskyty.

Přečtěte si více

Související článek

Jak používat Safari?

Pomocí panelů můžete zobrazit více webových stránek najednou a můžete je uspořádat do skupin, abyste se k nim mohli později vrátit. Přesun do skupiny panelů se provádí podržením prstu na jednom z nich.

Jak zmenit safari?

Jak přepnout Safari v iOS 15 na starý vzhled?
  1. Potřebujete iPhone s nainstalovaným iOS 15.
  2. Zamiřte na iPhonu do Nastavení
  3. Sjeďte zhruba do půlky nabídek a zvolte "Safari"
  4. V nastavení Safari si povšimněte podkapitoly "Panely"
  5. Zde přepněte na možnost "Jeden panel"
Co je Safari iPhone?
Safari je nativní webový prohlížeč, který se nachází v prakticky všech Apple zařízeních. Uživatelé jej mají rádi především kvůli jednoduchosti a pěknému designu, mimo jiné však nabízí také speciální funkce. Všemožných předvoleb a možností, prostřednictvím kterých je možné si Safari přizpůsobit, existuje opravdu mnoho.

Následně, co znamená slovo safari?

safari (lov) – způsob lovu zvěře v Africe. safari park – typ zoologické zahrady s velkým volným výběhem pro více druhů zvířat. safari (oděv) – typ loveckého odění ve žlutozelených barvách. Safari (webový prohlížeč) – webový prohlížeč společnosti Apple.
Co je to Safari Park?
Safari park, někdy známý jako přírodní park, je zoo typu komerční turistické atrakce, vypadající spíš jako rezervace v zoologické zahradě. Návštěvníci mohou řídit vlastní vozidla nebo jet ve vozidlech, která poskytuje zařízení pro pozorování volně žijících zvířat.

Související článek

Jak na Safari Přidat do oblíbených?

Kliknutím na tlačítko Přidat v jednom kroku na levém okraji rámečku přidáte webovou stránku mezi oblíbené.

Pokud jde o toto, jak hledat na strance macbook?

Klávesové zkratky. Pro zobrazení lišty Najít stiskněte Ctrl+F. Pro zobrazení lišty Rychle najít stiskněte /, přičemž nepište do textového pole.
Jak dát vyhledavani v Safari nahoru?
Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže, kde lokalizujte a rozklikněte sekci Safari. Následně se ocitnete v předvolbách nativního prohlížeče Safari, kde opět sjeďte níže, a to ke kategorii Panely. Zde už najdete grafické znázornění dvou rozhraní. Pro navrácení adresního řádku zpět nahoru zvolte Jeden panel.

Můžete se také zeptat, jak hledat v textu na macu?

na panelu nástrojů a vyberte Zobrazit okno Hledat a nahradit. Do pole hledání zadejte hledané slovo nebo frázi. Při zadávání textu se zvýrazňují shody. a pak vyberte volbu Celá slova nebo Rozlišovat velikost (můžete vybrat i obě volby).
A jak zmenit pozadi safari?
Změňte pozadí Safari v iPhone

Klepněte na tlačítko Upravit ve spodní části. Otevře se obrazovka Přizpůsobit úvodní stránku. Povolit Background Image zapnout Přizpůsobte úvodní stránku obrazovka. Choose the desired obrázek z dostupného seznamu.

Někdo se také může ptát, jak uložit stránku do záložek safari?

Nejdříve se na webovou stránku v Safari přesuňte, a poté v pravém horním rohu klepněte na ikonu sdílení (čtvereček se šipkou). Z menu, které se zobrazí, vyberte možnost Přidat záložku. Poté se zobrazí nové okno, kde už si jen stačí zvolit název a popis záložky společně se složkou, do které se má záložka uložit.

By Gothard Obanion

Similar articles

Jak na Safari Přidat do oblíbených? :: Co napsat do Googlu?
Užitečné odkazy