Domovská stránka > K > Kde Hledat Mms?

Kde hledat MMS?

Způsob: Do webového prohlížeče zadejte adresu: t-mobile.cz. V pravém horním menu byste měli najít možnost vyhledávání, kam zadejte heslo: „nastavení MMS”. Objevit by se měla podstránka s možností zadat vaši značku i konkrétní model přístroje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak hledat v Safari?

Chcete-li vyhledat webovou stránku, zadejte adresu URL nebo hledaný výraz a poté vyhledejte stránku.

Jak aktivovat MMS Samsung?

Jak nastavit MMS
  1. V menu najděte „Názvy přístupových bodů": Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Vyberte SIM kartu: Vyberte požadovanou SIM kartu.
  3. Vytvořte nový přístupový bod:
  4. Zadejte název přístupového bodu:
  5. Zadejte název APN:
  6. Zadejte uživatelské jméno:
  7. Zadejte heslo:
  8. Zadejte MMS server:
Jak nastavit MMS Xiaomi?
Nastavení > SIM karty a mobilní sítě > Vždy přijímat MMS > zmodralý přepínač (Přijímat MMS, i když jsou mobilní data vypnutá.)

Jak stáhnout MMS přes wifi?

stačí v nastavení přístupových bodů vytvořit nový, nastavit ho dle svého operátora pouze pro mms, uložit pod názvem mms a hotovo. následně přepnout tenhle účet jako aktivní a zapnout mobilní data. žádný data telefon stahovat nebude, internet nepojede, nic se tudíž neplatí, ale mms lze příjímat i odesílat.
Následně, kolik stojí zpráva do ameriky?
T-Mobile zařadil Spojené státy americké do roamingové zóny 2. Minuta odchozího hovoru stojí 35 Kč/minutu, za příchozí hovor se účtuje 18 Kč/minutu. Odchozí SMS je za 9,60 Kč, příchozí SMS zdarma a každá odchozí MMS za 16,60 Kč.

Související článek

Kde hledat aktualizace?

Nejnovější aktualizace si můžete stáhnout do telefonu. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Někdo se také může ptát, kdo platí volání ze zahraničí?

Pokud jste v ČR a přijímáte hovor ze zahraničí, nic za něj neplatíte. Pokud jste v zahraničí, platíte za něj dle platného Ceníku. A v EU neplatíte vůbec nic, stejně jako doma.
Když to vezmeme v úvahu, jak poslat mms z počítače?
Z Google Play stáhněte "Your Phone Companion" Proklikejte všechny pokyny, přihlaste se a ověřte účet. Telefon se s počítačem nejlépe spáruje podle telefonního čísla. Pak už jen stačí povolit přístup k SMS (případně i k fotkám)

Můžete se také zeptat, jak poslat info sms?

Objednání/zrušení SMS info

SMS info můžete objednat/zrušit pomocí SMS odeslané na číslo 7755. Podívejte se na přehled klíčových slov. Do textu SMS napište klíčové slovo (SMS info kód) podle typu informace, kterou chcete, abychom vám poslali.
Jak poslat SMS z neznámého čísla?
Ano, je možné poslat sms i ze skrytého čísla. Probíhá to úplně stejně, tj napíšeš zprávu, vybereš číslo a odešleš.. Ale jestli myslíš poslat smsku aby příjemce neviděl číslo odesílatele, tak to možné není. Použij SMS bránu operátora.

Jak otevrit MMS zpravu?

Pokud Vám přišla MMS zpráva a vy nemáte aktivní MMS nebo Váš mobilní telefon nepodporuje MMS zprávy umožňují operátoři vyzvednout si MMS přes internet. Pro vyzvednutí MMS je třeba vědět jakého máte operátora. Obvykle Vám operátor zašle SMS s oznámením, že si můžete MMS zprávu vyzvednout, kde je i návod jak postupovat.

By Peirce

Similar articles

Jak vznikla zkratka MP3? :: Jak si vyzvednout MMS?
Užitečné odkazy