Domovská stránka > C > Co To Znamená Ios?

Co to znamená iOS?

iOS je mobilní operační systém pro telefony iPhone společnosti Apple. Nejdříve byl jako iPhone OS vyvinut na základě macOS pro původní iPhone uvedený na trh v roce 2007, později byl upraven i pro další mobilní zařízení jako je multimediální přehrávač iPod touch a tablet iPad.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jaká je aktuální verze iOS?

Nejnovější verze iOS a iPadOS je 15.5. Přečtěte si, jak na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch aktualizovat software. Nejnovější verze macOS je 12.4.
A další otázka, co znamená najít iphone?
V aplikaci Najít na iPhonu můžete zobrazit polohu svého zařízení na mapě a přehrát na něm zvuk, podle kterého ho snáz najdete. Pokud je zařízení online, vidíte jeho aktuální polohu. Pokud je offline, vidíte místo, kde bylo naposledy online nebo kde se naposledy připojilo k síti služby Najít.

Lidé se také ptají, kde je můj iphone?

Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.
Kdy bude iOS 15 v ČR?
Apple dnes společně s představením nové modelové řady iPhone 13 oznámil termín vydání finální verze operačního systému iOS 15, který přináší celou řadu zajímavých novinek a vylepšení – jejich kompletní seznam najdete v našem starším článku. Aktualizace vyjde v pondělí 20. září okolo 19. hodiny našeho času.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Co je lepší iOS nebo Android?

Máte-li rádi možnost přizpůsobení designu systému telefonu, je pro vás Android jako stvořený. Zatímco iOS vám dovolí prakticky jen přebarvení do černé a bílé, u spousty Androidů si můžete nastavovat nejrůznější témata, která změní v celém systému jak písma, tak celkově jeho design.
Co umí iOS 15?
iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.

Někdo se také může ptát, co přinese ios 15?

Jak Apple již dříve oznámil, přidal do iOS 15.4 funkci Tap to Pay. iPhony tak mohou přijímat platby, aniž by potřebovaly terminál pro platební karty nebo další hardware. Framework ale není zatím aktivní a beta testeři jej zatím nemohou používat, takže se nedá říci, že Apple službu s iOS 15.4 spustí už naostro.
A další otázka, kdy vyjde nový ios 16?
Apple na WWDC 2022 představil iOS 16. Přináší poměrně velkou revoluci v počtu novinek a například se zaměřuje na změny odemykací obrazovky. Je již nepsaným pravidlem, že finální verze nového systému dorazí na podzim a nejinak tomu bude i letos.

Můžete se také zeptat, jak zjistit zda je iphone kradený?

První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR.

By Matta

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak sledovat polohu iPhone? :: Jak vymazat oddíl?
Užitečné odkazy