Domovská stránka > C > Co Znamená Tento Hovor Není Povolen?

Co znamená tento hovor není povolen?

Hovor blokován / Hovor není dovolen. V tomto případě se může jednat o nastavení Pevné volby, která umožňuje volání pouze na povolená čísla. Nastavení této funkce je u většiny telefonů dostupné v menu Nastavení - Nastavení hovorů, případně v nastavení Kontaktů.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Pokud jde o toto, co znamená hovor nebyl spojen?

Poté, co uživatel potažením přijme hovor nebo klepne na tlačítko pro přijetí hovoru, nelze hovor spojit nebo jeho spojení trvá několik sekund. Příčina: Pokud je připojení k síti špatné, může spojení hovoru trvat déle. V některých případech se hovor vůbec nespojí.
A další otázka, co znamená rychle pípání při volání?
pokud ti volaný hovor ´típne´, ozve se "volaný hovor nepřijímá" a nebo se tón ve sluchátku ze ´zvonění´ přepne na krátké pípání Totéž,pokud by signále byt,alenajednou - během vyzvánění, není - v Praze typicky při jízdě metrem, stanice jsou, ale tunely nejsou pokryty)... U Vodafonu ano.

Pokud jde o toto, jak obnovit historii volání?

Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.
Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit historii volání iphone?
Řešení 1: Obnovte historii hovorů z iPhone z předchozí zálohy iCloud nebo iTunes. Pokud jde o hledání bezplatného řešení pro obnovení historie hovorů, možná by vás napadlo první obnovit ze zálohy iCloud nebo iTunes. Toto řešení je také oficiálním doporučením společnosti Apple pro obnovu dat z iPhonu.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Někdo se také může ptát, jak zjistit historii volání iphone?

Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.
Navíc, jak zapnout nahrávání hovorů?
V případě Androidu jde o aplikace Call Recorder ACR nebo třeba Automatic Call Recorder, které umí automaticky nahrávat všechny hovory, nebo jen ty vybrané, podle splnění nastavených podmínek.

Navíc, jak dlouho se uchovávají telefonní hovory?

Operátoři v Česku jsou díky směrnici EU (2006/24/ES) povinni uchovávat půl roku dozadu záznamy o elektronické poště, návštěvě internetových stránek, esemeskách a telefonických hovorech - kdo vám volal a komu jste volali vy (záznam hovorů).
Následně, který mobil umí nahrávat hovory?
Jestliže vlastníte telefon s Androidem 8 či starším, můžete bez problému hovor nahrát v lepší kvalitě pomocí zabudované funkce přímo v operačním systému (pokud ji váš telefon podporuje) nebo využít některé z aplikací v Google Play obchodu, jako je například Cube ACR, Skvalex či BoldBeast Call Recorder.

Jak zablokovat tísňové volání?

Přejděte do nabídky Zabezpečení v Nastavení a potom vyberte možnost „Zámek obrazovky". Zde vyberte možnost „Žádné" a na výzvu stiskněte tlačítko „Ano". Při příštím odemknutí zařízení by vás měla přivítat nová zářivá zamykací obrazovka a to hloupé tlačítko „Tísňové volání" konečně zmizí.

By Loralee Filan

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co jsou odznaky v iPhone? :: Jak zablokovat odchozí hovory?
Užitečné odkazy