Domovská stránka > P > Proč Mi Nechodí Oznámení Na Apple Watch?

Proč mi nechodí oznámení na Apple Watch?

Když vám na Apple Watch nechodí žádná oznámení

Zkuste iPhone a Apple Watch znova propojit. Když se Apple Watch zamknou nebo na nich zapnete režim Nerušit, budou se oznámení zobrazovat na iPhonu: Na ciferníku zamčených Apple Watch se zobrazuje ikona zámku .

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak zrušit doručování potichu?

V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. Klepněte na Upozornění a zvuky. Klepnutím na Náhledy upozornění je zapnete nebo vypnete.
Pokud jde o toto, jak nastavit push notifikace iphone?
Přejděte do Nastavení -> Oznámení. Zkontrolujte zda máte povolené push notifikace, které vás upozorní na nové chaty a případně na nové návštěvníky na vašem webu.

Pokud jde o toto, jak vypnout hlasove oznameni hovorů?

Další postup pak je stejný, jako uvádím výše – tj. Otevřete aplikaci Telefon, klepněte na tři tečky v pravém horním rohu a přejděte do nastavení. Dole, v sekci Rozšířená nastavení, otevřete Oznámení identifikace volajícího, Následně klepněte na Oznamovat ID volajícího a místo Vždy zvolte Nikdy.
Následně, kde se nosí odznak?
Odznaky se nosí na levé přední náprsní straně saka 30 mm pod rovinou, vymezující spodní okraje stužek.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Co se vklada do klopy?

Pánské doplňky
  • Ozdoby do klopy.
  • Kravaty.
  • Kapesníčky do saka.
  • Motýlky.
  • Kravatové spony.
  • Barevné ponožky.
  • Šle.
Jak vypnout zvuk na Instagramu?
Pokyny se týkají aplikace Instagram pro Android a iPhone. Pokud chcete při sledování videa v kanálu Instagramu zapnout zvuk, klepněte na , pokud ho chcete vypnout, klepněte na . U sekvencí jde zvuk zapnout nebo vypnout, když během přehrávání klepnete kamkoli na video.

Co delat kdyz mi nejde Instagram?

Pokud na Instagramu narazíte na něco, co nefunguje správně, třeba poškozené funkce nebo technický problém, zkuste si aplikaci aktualizovat. Pokud to nefunguje ani po aktualizaci, můžete nám chybu nahlásit. V hlášení uveďte co nejvíc podrobností o daném problému.
Následně, jak vypnout zprávy na instagramu?
Na stránce svého profilu klepněte na tlačítko nabídky (tři řádky) v pravém horním rohu obrazovky. Ve vyskakovacím okně vyberte možnost „Nastavení". V sekci „Nastavení" klepněte na „Soukromí". V sekci „Soukromí" klepněte na možnost „Zprávy".

Jak vypnout funkci Nerusit?

Změna nastavení vyrušení
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Zvuk a vibrace. Nerušit.
  3. V sekci „Co smí vyrušovat režim Nerušit" vyberte, co chcete blokovat nebo povolit. Lidé: Můžete blokovat nebo povolit hovory, zprávy nebo konverzace.

By Kennan Ladtkow

Similar articles

Co je to metainformace? :: Co jsou odznaky v iPhone?
Užitečné odkazy