Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Program Bez Cd Mechaniky?

Jak nainstalovat program bez CD mechaniky?

Máte-li nakoupené programy na optických discích, můžete si vytvořit jejich přesné datové kopie na pevném disku (pokud to licenční ujednání softwaru vysloveně nezakazuje). Tuto kopii, říká se jí obraz, pak můžete speciálním programem připojit jako CD mechaniku a program z ní nainstalovat, nebo spustit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak vytvorit ISO z USB?

Na stránce pro stažení Windows 10 si stáhněte nástroj pro vytváření médií tak, že vyberete Stáhnout nástroj a potom spusťte nástroj. V tomto nástroji vyberte Vytvořit instalační média (USB flash disk, DVD nebo soubor ISO) pro jiný počítač > Další.
Jak stáhnout ISO Windows 10?
Obraz disku Windows 10 lze také přímo stáhnout ze serverů Microsoftu: Windows 10 (soubor ISO). Rovněž je možné využít utilitu: Microsoft Windows and Office ISO Download Tool (přímý odkaz). Umožňuje tedy pohodlné stažení obrazů ISO také přímo ze serverů Microsoftu.

Jak spustit hru na PC?

Pravým tlačítkem myši klikněte na hru, následně vyberte Vlastnosti. V záložce Kompatibilita pak můžeme vybrat Režim kompatibility a možnost spustit jako správce. Uložte kliknutím na OK a následně hru spusťte. Windows provede veškeré potřebné úpravy.
Jak nainstalovat program v ISO?
v Windows 8.1 nebo 10, můžete připojit soubor ISO jako virtuální jednotku a odtud nainstalovat software. Ve starších verzích Windows, budete si muset stáhnout nástroj, který za vás může připojit soubor ISO. Soubor ISO můžete také vypálit na disk CD nebo DVD a nainstalovat jej z disku.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Jak si nainstalovat hry?

Instalace hry, kterou už vlastníte, na vašem zařízení

Otevřete aplikaci Microsoft Store. Další informace o tom, jak aplikaci najít, najdete v části „Koupit a nainstalovat". V pravém horním rohu obrazovky vyberte Další informace (...) a pak vyberte Moje knihovna. Vyberte Nainstalovat vedle hry, kterou chcete nainstalovat.
Jak vypalit ISO na CD?
Stačí vložit do fyzické mechaniky prázdné CD/DVD.
  1. Kliknout na obraz disku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vybrat možnost: "Vypálit bitovou kopii disku".
  2. V novém okně klepněte na tlačítko Procházet a v dialogu najděte soubor ISO, který chcete vypálit.

Lidé se také ptají, jak vytvořit bootovací iso?

Jak vytvořit bootovací USB flashdisk
  1. Stáhněte si instalační ISO obraz Windows (Windows 8 zde, pro novější Windows 10 již nabízí Microsoft přímo tvorbu bootovatelného USB flashdisku)
  2. Stáhněte si utilitu Rufus, která dokáže vytvořit bootovací USB.
  3. Připojte do počítače USB flashdisk.
  4. Spusťte utilitu Rufus.
Jak vytvořit instalační DVD z ISO?
Vytvoření bootovacího USB/DVD

Pokud máme úspěšně vytvořen ISO soubor, můžeme ho přenést na fyzické médium, tedy DVD či USB flash disk. K vypálení na DVD použijeme jakýkoliv nástroj k tomu určený, já používám například CDBurnerXP (a nenechte se zmást XP v názvu aplikace).

Jak otevřít soubor bitové kopie disku?

Připojení bitové kopie

Ve Správě disků otevřete nabídku Akce a klepněte na položku Připojit virtuální pevný disk. Zobrazí se dialog, ve kterém prostřednictvím tlačítka Procházet vyberte obraz zálohovaného disku. Ujistěte se, že není zatržena položka Jen pro čtení.

By Inessa

Similar articles

Kde jsou uloženy soubory cookie? :: Jak vytvořit ISO soubor?
Užitečné odkazy