Domovská stránka > J > Jak Zrychlit Nabíjení Iphone?

Jak zrychlit nabíjení iPhone?

4 jednoduché kroky, jak zrychlit nabíjení vašeho iPhonu
  1. Zapněte si režim letadlo.
  2. Pokud máte iPhone v obalu, tak ho během nabíjení sundejte.
  3. Používejte nabíječku na iPad místo té, kterou dostanete v balení s iPhonem.
  4. Jestliže telefon nabíjíte, nechte ho být a pokuste se na něm nic nedělat.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak spravne nabíjet iPhone?

Využívejte Optimalizované nabíjení

Tento režim funguje ideálně například v noci, kdy jdete spát třeba v 22:00 a baterie se za první dvě hodiny spánku nabije na 80% a protože telefon ví, že obvykle vstáváte v 6:00, začne se zbývajících 20% dobíjet tak, aby byla baterie plně dobita těsně předtím, než vstáváte.
Jak nabít iPhone Iphonem?
iPhone můžete nabíjet těmito způsoby: Připojte ho k elektrické zásuvce pomocí nabíjecího kabelu (dodává se s telefonem) a napájecího USB adaptéru Apple (prodává se zvlášť). Viz Napájecí adaptéry pro iPhone.

Jak Formatovat baterii iPhone?

Jak formovat baterii iPhone
  1. Vybijte iPhone tak, že se sám vypne v důsledku nízkého stavu baterie.
  2. Připojte iPhone k nabíječce nebo USB portu a nabíjejte jej dokud není baterie nabita na 100%.
  3. Tímto postupem zajistíte pohyb všech elektronů v baterii, který je nezbytný pro správné udržení kapacity baterie.
Jak vycistit USB nabijeni mobil?
Špína je totiž udusaná a natlačená vzadu a tvoří vážně pevnou vrstvu. Abyste se jí zbavili, budete potřebovat něco ostrého a tenkého, třeba špendlík nebo šicí jehlu. Nejbezpečnější bude použít nějaký nevodivý materiál, třeba dřevěné párátko.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Můžete se také zeptat, proč iphone nenabíjí?

Nejčastější příčinou bývá zanesení konektoru nečistotami a prachem – můžete se o iPhone starat sebelépe, a přesto vás problém nemine. Ty se po malých částech usazují na okraji konektoru nebo v něm, a každým připojením kabelu je zatlačíte dovnitř.
Následně, jak nabít telefon přes drátky?
Ruční dynamo á la nabíječka na mobil

Jedná se v podstatě o dynamo v "hezkém obalu", z něhož vede malá páčka. Tou stačí otáčet a vytvářená elektřina se bude přes připojený USB kabel přenášet do mobilu. Sice ho budete nabíjet déle a nejspíš vás bude bolet ruka, ale nabijete telefon bez elektřiny (zásuvky).

Lidé se také ptají, jak vyčistit nabíjecí konektor iphone?

Na čištění nabíjecího konektoru u iPhonu doporučujeme použít tenké párátko a starý zubní kartáček. Můžete také použít jehlu, pinzetu, ale dřevěné párátko je jednoznačně šetrnější řešení. Pokud nečištíte nabíjecí konektory každý den, mohli byste nabíjecímu konektoru iPhonu spíše uškodit než pomoci.
Jak opravit nabíjecí konektor?
Vsuňte jehlu očkem napřed do otvoru konektoru a snažte se ze dna vyškrábnout usazený prach. Tahem jehly ho vytáhněte z konektoru ven. Po chvíli zjistíte, že dostáváte ven značně velké množství prachu.

Můžete se také zeptat, jak opravit vytopeny iphone?

VYPNĚTE ZAŽÍZENÍ - jakmile se dostane iPhone do kontaktu s vodou, co nejrychleji jej vypnětě a vyhledejte servis - nás najdete ZDE. Rozhodně se nepokoušejte telefon zapínat a zkoušet jestli funfuje. Porucha iPhone může přijít klidně až za několik minut či hodin v závislosti na rozsahu vytopení.

By Bramwell Sartaj

Similar articles

Jak odblokovat SIM kartu BLESKmobil? :: Jak vysušit iPhone?
Užitečné odkazy