Domovská stránka > J > Jak Odblokovat Sim Kartu Bleskmobil?

Jak odblokovat SIM kartu BLESKmobil?

Pokud dojde třikrát za sebou k zadání nesprávného PIN kodu, telefon se zablokuje a odblokovat jej lze pouze zadáním kódu PUK. Jestliže zadáte PUK kód desetkrát za sebou chybně, Vaše SIM karta se definitivně zablokuje. V takovém případě pro další postup kontaktujte operátora BLESKmobil na placené lince 267 267 061.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Pokud jde o toto, jak odblokovat sim kartu sazka?

PUK kód naleznete po seškrábání bezpečnostní vrstvy na umělohmotné kartičce, který byl součástí balení vaší SIM karty nebo na stejném místě v Samoobsluze jako PIN kód. Pokud ani PUK nezafunguje, obraťte se na naše Zákaznické centrum 799 505 505 (Po-Pá 8-17).
Jak zjistit kód PUK?
Kódy PIN a PUK jsou přidělená bezpečnostní čísla pro konkrétní SIM kartu, která zabraňují zneužití telefonu cizími osobami. PIN kód i PUK kód jsou součástí balení SIM karty. Kódy jsou uvedeny přímo na kartičce, ze které se SIM vylomí. Najdete je pod stíracími poli.

Jak zamknout SIM kartu?

Je-li PIN kód aktivován, musíte jej zadat při každém zapnutí telefonu.
  1. V menu najděte „Nastavte zámek SIM karty": Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Dokončete:
Navíc, jak znovu aktivovat sim kartu?
Aktivace SIM karty přes Zákaznické centrum
  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.

Související článek

Jak načíst SD kartu?

Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

Následně, jak aktivovat bleskmobil?

SIM kartu BLESKmobil aktivujete vložením do mobilního telefonu a prvním zavoláním, odesláním SMS nebo připojením k Internetu. JE AKTIVACE ZPOPLATNĚNÁ? Aktivace SIM karty je zdarma.
Jak zjistit PIN SIM karty Sazka?
Vzhled samotné SIM karty není nijak zajímavý, jedná se o žlutou plochu, na jejíž zádech nalezneme pouze identifikační číslo. Na zadní straně plastového výlisku pod stíratelným polem pak samozřejmě najdeme potřebný PUK 1, PIN je standardně přednastaven na 1234, čili ten doporučujeme po prvotní aktivaci rovnou změnit.

Pokud jde o toto, kde najdu puk 2?

Číslo kódu PUK2 jste obdrželi v obálce spolu s vaší SIM kartou. Jestliže tuto obálku nemůžete najít, navštivte některou z našich prodejen nebo zdarma zavolejte na Zákaznické centrun 4603.
Lidé se také ptají, co je puk 1?
Je 8místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty v případě, že zadáte 3x chybný kód PIN. Pokud ho zadáte 10x chybně, dojde k trvalému zablokování SIM karty a je nutné vystavit novou SIM kartu.

A jak zjistit puk u vodafone?

Nejjednodušším řešením je zadat číslo s názvem PUK. Pokud ho však neznáte, poradit vám může operátor.
...
Kde všude můžete zjistit váš PUK:
  1. v dokumentech, ze kterých jste sejmuli svou SIM kartu,
  2. v internetové aplikaci vašeho operátora,
  3. na bezplatné lince vašeho operátora,
  4. na prodejně vašeho operátora.

By Ul

Similar articles

Jak zrušit zámek SIM karty? :: Jak zrychlit nabíjení iPhone?
Užitečné odkazy