Domovská stránka > J > Jak Obnovit Kurzor?

Jak obnovit kurzor?

Nejprve se podívejte, zdá máte na notebooku v nejvyšší řadě kláves ikonu touchpadu. Ikony jsou většinou modré a tato ikona bývá na klávese F5, F7 nebo F9. Ikona na klávesnici může být i přeškrtnuta. Stiskněte tlačítko s ikonou (většinou ho musíte stisknout v kombinaci s klávesou [Fn]), a touchpad se opět aktivuje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Proč mi nefunguje kurzor?

Pokud váš touchpad nefunguje, možná pro něj nemáte ovladač, nebo je ovladač zastaralý. Problém může pomoct vyřešit aktualizace nebo přeinstalace ovladačů touchpadu ve Správci zařízení. Pokud chcete otevřít Správce zařízení, zadejte správce zařízení do pole Hledat na hlavním panelu a pak vyberte Správce zařízení.
Jak resetovat nastavení myši?
Postup obnovení gest myši:

V Průvodci kopírováním nastavení vyberte možnost Obnovit nastavení a klepněte na tlačítko Další. Na obrazovce Obnovit nastavení ze souboru vyberte soubor nastavení k obnovení. Klikněte na Gesta myši a poté vyberte tlačítko Další. Tlačítkem Dokončit dokončíte postup.

Jak odblokovat kurzor?

Ve Windows 10 stiskněte klávesu Windows a následně klepněte na ikonku Nastavení > Zařízení > Touchpad. Tato volba vás přesune do nastavení touchpadu, kde si můžete zkontrolovat, zda je touchpad povolen a prověřit i další možnosti nastavení.
Když to vezmeme v úvahu, jak si vyčistit myš?
Vypněte kompletně myš a pokud má baterie tak je vytáhněte. Navlhčete kousek látky, nejlépe z mikrovlákna, s mycím prostředkem na nádobí. Chcete-li mít myš dezinfikovanou, použijte dezinfekční ubrousky. Látku nebo ubrousek lehce vyždímejte aby nebyla moc mokrá a nekapala a jemně s ní utřete celou myš.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

A jak opravit kurzor?

Opravit zmizení kurzoru myši v prohlížeči Chrome

Přejít na Chrome Nastavení> Pokročilá nastavení> Systém a poté vypněte Je-li k dispozici, použijte hardwarovou akceleraci . Nakonec restartujte Google Chrome, abyste zjistili, zda je problém vyřešen.
A další otázka, co dělat když se ztratí kurzor?
Až budete příště zase marně hledat kurzor myši, prostě stiskněte klávesu [Ctrl]. Windows pak kolem pozice ukazatele vykreslí zřetelné soustředné kružnice, které se stahují ke kurzoru. Tak vám operační systém označí jeho aktuální pozici – a vy se rychle můžete znovu koncentrovat na vlastní úlohu.

Někdo se také může ptát, jak zapnout kurzor?

Pro zapnutí touchpadu stačí jediné. Klikněte na tlačítko Start – Nastavení a Zařízení. Zde v menu vlevo vyberte odkaz Touchpad a posuňte posuvník na Zapnuto. Pokud by to stále nefungovalo, je nutné zkontrolovat, zda máte touchpad nainstalovaný.
Jak zapnout myš na klávesnici?
V okně Myš – vlastnosti přejděte stisknutím kláves CTRL+TAB do nabídky Nastavení zařízení. Pomocí kurzorových kláves zvýrazněte touchpad v části Zařízení. Pomocí klávesy Tab zvýrazněte tlačítko Zapnout a stiskněte klávesu Enter.

Jak se ovládá touchpad?

Vyberte položku: Klepněte na touchpad. Posouvání: Dotkněte se touchpadu dvěma prsty a potáhněte jimi vodorovně nebo svisle. Přiblížení nebo oddálení: Položte dva prsty na touchpad a stáhněte je k sobě nebo je roztáhněte od sebe.

By Sheena

Similar articles

  • Jak obnovit touchpad?

    Podívejte se, zda má váš notebook v horní řadě kláves ikonu touchpadu. Modré ikony jsou obvykle na klávese F5 nebo F7. Touchpad se opět aktivuje, pokud současně stisknete klávesu s ikonou a klávesu Fn.

  • Jak obnovit Firefox?

    Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

  • Jak obnovit Windows 10 v biosu?

    V systému Windows 10 jsou k dispozici pokročilé možnosti spouštění. Můžete začít kliknutím na.

  • Jak obnovit zalohu?

    Data můžete do nového telefonu stáhnout z aplikace nastavení. V části Podrobnosti o zálohování zjistíte, jaká data jsou v zařízení zálohována.

  • Jak obnovit připojení k Wi-Fi?
  • Jak obnovit horní lištu?
  • Jak obnovit iPhone ze zálohy?
Jak se restartuje notebook? :: Jak zrušit zámek SIM karty?
Užitečné odkazy