Domovská stránka > J > Jaká Je Aktuální Verze Ios?

Jaká je aktuální verze iOS?

Nejnovější verze iOS a iPadOS je 15.5. Přečtěte si, jak na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch aktualizovat software. Nejnovější verze macOS je 12.4.

Přečtěte si více

Související článek

Co je verze x86?

x86 je termín z oblasti informatiky pro rodinu instrukčních sad pro 16bitový procesor Intel 8086. Označením x86 je definována architektura kompatibilní s IBM PC.

Jaký je rozdíl mezi Androidem a iOS?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.
Následně, kdy bude ios 15 v Čr?
Nový iOS s číselným označením 15 je ale již ve vývoji a gigant z Cupertina by ho měl představit na své akci WWDC 2021, která bude probíhat od 7. do 11. června.

Jak udělat iOS 15?

Instalace iOS 15 nebo iPadOS 15

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Možná se vám zobrazí dvě možnosti aktualizace softwaru. Můžete se rozhodnout dál používat iOS nebo iPadOS 14 a přitom dostávat důležité aktualizace zabezpečení.
Někdo se také může ptát, proč přejít z ios na android?
7 důvodů, proč přejít z Androidu na iPhone
  1. Bezpečnost informací Společnosti pro zabezpečení informací se jednomyslně shodují, že zařízení Apple jsou bezpečnější než zařízení Android.
  2. Ekosystém Apple.
  3. Snadné použití
  4. Získejte nejprve ty nejlepší aplikace.
  5. Apple Pay.
  6. Rodinné sdílení
  7. iPhony uchovávají svou hodnotu.

Související článek

Jaké jsou verze Windows?

První verze systému Windows 1.0 se začala široce používat až ve Windows 95. Současné klientské verze systému Windows 8.1 jsou Windows 10 a Windows 11. Serverové verze jsou Windows Server 2008 a 2012.

Co umí iOS 15?

iOS 15 přináší vylepšení zvuku a videa ve FaceTimu, mimo jiné prostorový zvuk a portrétní režim. Funkce Sdíleno s vámi zobrazuje články, fotky a další sdílený obsah z konverzací ve Zprávách v relevantních aplikacích. Soustředění vám pomáhá omezit rozptylování tím, že filtruje oznámení podle toho, co právě děláte.
Které iPhony dostanou iOS 15?
iOS 15 je kompatibilní s těmito zařízeními:
  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 12.
  • iPhone 12 mini.
  • iPhone 12 Pro.
  • iPhone 12 Pro Max.

Kdy bude aktualizace iOS 16?

Apple na WWDC 2022 představil iOS 16. Přináší poměrně velkou revoluci v počtu novinek a například se zaměřuje na změny odemykací obrazovky. Je již nepsaným pravidlem, že finální verze nového systému dorazí na podzim a nejinak tomu bude i letos.
Co je bezpečnější Android nebo iOS?
Podle Applu je iOS výrazně bezpečnější než Android.

V čem je lepší iPhone než Android?

Apple má s iOS oproti Androidu obrovskou výhodu a to právě že ovládají jak hardware i software. Apple také vydává pouze telefony ve vyšší cenové kategorii, nebo také ve vyšší střední třídě v případě iPhonu SE 2020. To znamená že iOS a iPhone jdou ruku v ruce a všechny funkce jsou integrované tak jak by měly být.

By Germana

Similar articles

Co je lepší iPhone nebo Xiaomi? :: Jak zmenšit PDF soubor zdarma?
Užitečné odkazy