Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Telefonní Číslo Huawei?

Jak zablokovat telefonní číslo Huawei?

Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená NFC u Huawei?

Komunikace v blízkém poli je modulární rádiová bezdrátová komunikační technologie mezi elektronickými zařízeními, která probíhá na velmi krátkou vzdálenost. Jde o to, že dvě zařízení jsou dostatečně blízko, aby si mohla předávat informace.

Následně, jak blokovat kontakt na whatsappu?

Otevřete WhatsApp a klepněte na ikonu Více možností > Nastavení. Klepněte na Účet > Soukromí > Zablokované kontakty. Klepněte na Přidat . Vyhledejte nebo zvolte kontakt, který chcete zablokovat.
Jak zakázat příchozí hovory?
Jestli běžně na zahraniční čísla nevoláte, můžete si odchozí mezinárodní volání zablokovat na https://www.vodafone.cz/muj/nastaveni-sluzeb/volani-a-sms/?referrer=%2Fpece%2F. Přeji Vám pěkný den.

Můžete se také zeptat, co slyší blokovány?

Pokud si vás někdo zablokoval a vy se budete snažit dovolat se na ono číslo, tak uslyšíte buď žádné, anebo pouze jedno pípnutí. Poté se hovor přeruší a vstoupí do něj asistent, který vás informuje, že volané číslo není k dispozici.
Můžete se také zeptat, jak zjistit historii volání?
Zobrazení historie hovorů
  1. Spusťte aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu hodin .
  3. U každého hovoru na seznamu se zobrazuje jedna nebo více z těchto ikon: Zmeškané hovory (červená ikona) Přijaté hovory (modrá ikona) Odchozí hovory (zelená ikona)

Související článek

Co je největší číslo na světě?

Synovec slavného amerického matematika Edwarda Kasnera vymyslel termín "Gool" pro číslo 10100, tedy jedničku se sto nulami. Termín googolplex zavedl Kasner a můžeme si ho představit jako jedničku s nulami.

Jak zjistit blokované číslo?

Mezi jeden z používaných postupů patří to, že na kontakt, u kterého máte podezření, že vás zablokoval, zavoláte. Pokud se ve sluchátku ozve jedno dlouhé pípnutí, po kterém bude následovat několik krátkých, tak vás kontakt může mít zablokovaného. Zjistit, zdali vás kontakt blokuje, můžete i pomocí poslání iMessage.
Jak si precist blokované zprávy?
Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .

Jak poznat Zablokovane číslo iPhone?

Podle Davida Price to zjistíme jednoduše: „Pokud budeme volat na iPhone, který naše číslo zablokoval, tak nejprve uslyšíme jednou vyzváněcí tón a až poté zprávu, že volané číslo není k dispozici. " Blokovaný volající je přesměrován do hlasové schránky, kde může zanechat vzkaz.
Jak zablokovat telefonní číslo Vodafone?
Další možnosti, jak můžete zdarma zablokovat SIMku:

Zavolejte zdarma na zákaznickou linku *77 (ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 (z jiné sítě). Při volání ze zahraničí volejte na číslo s mezinárodní předvolbou +420 776 977 100 (hovor je účtován jako běžný hovor z navštívené země na české mobilní číslo).

Jak blokovat hovory ze zahranici?

Blokování služeb v zahraničí nebo do zahraničí

Pro blokování se používá blokovací heslo. Toto heslo je ve výchozím stavu nastaveno na 0000 a můžete ho změnit přes menu telefonu nebo vytočením kódu *03*330*staré blokovací heslo*nové blokovací heslo*nové blokovací heslo#.

By Petracca

Similar articles

Co to je desítková soustava? :: Co je to Black list?
Užitečné odkazy