Domovská stránka > C > Co Znamená Srdce Na Facebooku?

Co znamená srdce na Facebooku?

Na českém Facebooku pak "to se mi líbí" (palec nahoru) doplňují "super" (srdíčko) a čtveřice obličejů: "haha", "paráda", "to mě mrzí" a "to mě štve".

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Navíc, co znamená emoji ❤ 🔥?

❤️‍🔥 Hořící srdce.
Co znamenají srdce?
Srdce je v mnohých kulturách rozšířený symbol, který může označovat lásku, odvahu, statečnost, bojovnost a sebeobětování. V romanticko-sentimentálním smyslu je srdce chápáno jako „sídlo citu".

Navíc, co znamená mrkající smajlík?

Mezi nejoblíbenější emotikony zařadili usmívající se smajlík, který navozuje pozitivní naladění. Mrkající smajlík, který podporuje souhlas výpovědi a líbající smajlík, který vyjadřuje kladný vztah k příjemci. Takový obyčejný smajlík, ale může i mnohé vypovědět o odesílateli.
Následně, co je to paroháč?
Slovo paroháč má pak jeden plně spisovný a jeden hovorový význam. Spisovně je paroháč "samec parohaté zvěře zpravidla s parohy bohatě rozvětvenými", nám však jde o paroháče nespisovného, o expresívní pojmenování klamaného manžela.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Co znamená toto 👉 👈?

👉Význam a Popis

👉 👈 Když to dáte dohromady, může to znamenat akce, kdy se budete obviňovat. Zpravidla se používá jako vodítko, k upoutání pozornosti lidí nebo jen doprava. Související emodži: 👆 👇 👈 .
Pokud jde o toto, co znamená palec dolů?
Palec dolů

Toto gesto má původ v antickém Římě. Účastníci komunikace palcem dolů rozhodovali o životě gladiátorů bojujících v aréně. V dnešní době znamená prohru, špatný vývoj událostí, nepříjemnou zprávu.

Co to znamená?

Význam v češtině označuje: to, co slovo, věta nebo text míní, co vyjadřuje čili referent („význam slova les") závažnost nějaké události, tématu nebo osoby („významné ochlazení").
Pokud jde o toto, po co to znamená?
příspěvková organizace – typ právnické osoby, zkratka též p. o.

A další otázka, co znamená as tiktok?

TikTok je mobilní aplikace a sociální síť pro vytváření a sdílení krátkých videí vyvíjená čínskou společností ByteDance. Na čínském trhu je aplikace pod názvem Douyin (čínsky 抖音, přepis do češtiny tou-jin).

By Rafaelle

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Jak se zviditelnit na Facebooku?
Co znamená na Snapchatu 😬? :: Co to znamená 🙃?
Užitečné odkazy