Domovská stránka > C > Co Nesdělovat Na Facebooku?

Co nesdělovat na Facebooku?

Na co si dát pozor
  1. 1) Chránit svoje soukromí, nesdělovat citlivé údaje o sobě, ani o našich blízkých.
  2. 2) Nepřidávat do přátel každého, kdo nás o přátelství požádá – nevíme totiž, zda se za profilem neskrývá nějaký podvodník.
  3. 3) Nesdělovat adresu bydliště a termín dovolené.
  4. 4) Nepůjčovat peníze přes Internet.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zviditelnit na Facebooku?

Pokud začínáte podnikat a chcete využít Facebook k propagaci, oceníte tyto čtyři tipy, které vám pomohou zviditelnit vaši stránku.

Někdo se také může ptát, jak se chovat na facebooku?

Na Facebooku byste se měli chovat vždy podle dvou hlavních pravidel:
  1. Chovejte se tak, jak byste chtěli, aby se k vám chovali druzí.
  2. Vyjde-li váš status, fotka či příspěvek zítra na hlavní stránce celostátních novin, nebudete se za něj před nikým (ani před svou matkou) stydět.
Jak na příspěvky na Facebooku?
Jak přidat příspěvek na stránku, kterou navštěvujete:
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na .
  2. Vyhledejte stránku, na kterou chcete přidat příspěvek, a potom ji vyberte z rozbalovací nabídky.
  3. Klepněte na Napište něco na stránku.
  4. Napište příspěvek a klepněte na Zveřejnit.

Když to vezmeme v úvahu, kdo vidí mé komentáře na facebooku?

Příspěvky na Stránkách jsou vždy veřejné, takže i komentáře pod příspěvky jsou veřejné. Může je vidět tedy kdokoliv a vyhnout se tomu nelze, takhle to prostě má fungovat.
Co bude Meta?
Z Facebooku se stává Meta. Bude se soustředit na tvorbu virtuálního vesmíru, který má v mnohém nahradit realitu. Pod značkou Facebook se ukrývala nejen stejnojmenná sociální síť, ale i Instagram, WhatsApp, Messenger nebo Oculus. To se ale dneškem mění.

Související článek

Jak změnit profilovou fotku na Messengeru bez Facebooku?

Nejprve si v prohlížeči otevřete kartu profilu. Pokud najedete myší na svůj profilový obrázek, můžete jej aktualizovat v dolní polovině kruhu. Když na ni kliknete, otevře se nabídka, kde si můžete vybrat z již nahraných fotografií nebo nahrát novou fotografii.

A co to je metaverzum?

Otevřený virtuální svět, pro který se vžilo označení metaverzum, v posledních měsících rapidně roste a začíná se do něj masivně investovat. V popředí zájmu jsou například platformy Decentraland nebo Sandbox. V nich umístěné virtuální nemovitosti a pozemky se prodávají za statisíce až miliony korun.
Co je Metaverze?
Co se týče definice slova metaverse, tak se jednoduše řečeno jedná o fiktivní vesmír, tedy síť 3D virtuálních světů, které jsou zaměřené na sociální spojení. Vůbec poprvé se pojem metaverse objevil v dystopickém kyberpunkovém románu Sníh z roku 1992, který napsal spisovatel Neal Stephenson.

Jak odstranit sledování na Facebooku?

V pravém horním rohu příspěvku klepněte na . Vyberte Přestat sledovat [Name]. Přejděte na profil, stránku nebo do skupiny, kterou chcete přestat sledovat. V případě profilu klepněte na a pak na Přestat sledovat.
Jak skrýt sledující na Facebooku?
Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se dolů na oddíl Okruh uživatelů a viditelnost a potom klepněte na Sledující a veřejný obsah.

Navíc, jak zjistit kdo si zobrazil video na facebooku?

Pokud video sdílíte veřejně, zobrazí se pod videem počet jeho zhlédnutí. Když zveřejníte video na stránce, kterou spravujete, můžete se na stolním počítači podívat na další metriky týkající se chování při zobrazení videa.

By Matronna

Similar articles

Jak stáhnout GIF do mobilu? :: Co znamená slovo Facebook?
Užitečné odkazy