Domovská stránka > C > Co To Je Ssl Certifikát?

Co to je SSL certifikát?

Co je SSL certifikát

Protokol SSL slouží k zabezpečení komunikace proti odposlechu třetí stranou a také zajišťuje autentizaci komunikujících stran. Při odesílání citlivých dat jsou tato šifrována a zároveň má uživatel jistotu, že komunikuje s tím, s kým opravdu komunikovat chtěl.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat certifikát ISO?

Zavedení systému řízení kvality ve společnosti a jeho následná certifikace nezávislou osobou jsou dvě fáze, kterými musí organizace projít, aby získala certifikát podle norem ISO.

Jak přesměrovat web na https?

Přesměrování webového obsahu z nezabezpečeného protokolu HTTP na zabezpečený HTTPS na serveru Microsoft IIS 7 řeší modul URL Rewrite.
  1. Stáhněte na nainstalujte modul URL Rewrite,
  2. nainstalujte SSL certifikát pro Váš web,
  3. ujistěte se, že pro daný web je v sekci "Nastavení SSL" vypnutá volba "Požadovat protokol SSL".
Lidé se také ptají, jak zrušit https?
Aby jste nemuseli pokaždé zadávat před adresu http:// je možné nastavení v Chrome vypnout. Postačí otevřít tuto stránku chrome://flags/#https-only-mode-setting (je potřeba ji zkopírovat do adresního řádku) a zvolit v rolovátku u HTTPS-First Mode Setting možnost Disabled (deaktivovat).

Jak se dostat na nezabezpečený web?

Chrome umožňuje nové upozornění zcela vypnout, nebo naopak zapnout pro všechny weby načtené přes protokol HTTP. Do řádku s adresou zadejte: chrome: // flags a vyhledejte nastavení Označení nezabezpečených zdrojů jako Nezabezpečené. Ze seznamu vyberte požadovanou volbu a restartujte prohlížeč.
A jaký ssl certifikát?
Pro zabezpečení webových stránek vaší firmy či e-shopu doporučujeme SSL certifikáty Thawte a GeoTrustu. Pro jednodušší webové projekty jsou vhodné certifikáty s doménovým ověřením (DV). Jejich výhodou je bleskové vystavení do několika minut.

Související článek

Jak získat certifikát Let's Encrypt?

Přejděte na ovládací panel DSM.

Někdo se také může ptát, kolik stojí https certifikát?

SSL certifikáty - 169 Kč
Kolik stojí https?
Kolik stojí přechod na HTTPS? Ceny SSL certifikátů se dost liší jednak podle vydavatelské autority, tak podle doby, na kterou si jej objednáte. Např. na SSLmarket.cz pořídíte certifikát RapidSSL již od 349 Kč za rok, oblíbený je i certifikát Thawte, který stojí 1397 Kč/rok.

Pokud jde o toto, co je to cipher?

Při použití SSL/TLS se používá určitá šifra (cipher), přesněji se domlouvá cipher suite (soubor šifer), tedy pojmenovaná kombinace autentizačních a šifrovacích algoritmů a (hash) autentizační kód (MAC - Message Authentication Code, něco jako hash funkce).
A další otázka, co je tls 12?
Tls (Transport Layer Security), jako protokol SSL (Secure Sockets Layer) (SSL), je šifrovací protokol určený k zabezpečení dat při přenosu přes síť. Tyto články popisují kroky potřebné k zajištění toho, Správce konfigurace zabezpečená komunikace používá protokol TLS 1.2.

Navíc, jak funguje šifrování?

Šifrování dat je proces, kterým se nezabezpečená elektronická data převádí za pomoci kryptografie na data šifrovaná, čitelná pouze pro majitele dešifrovacího klíče. Šifrování dat slouží k jejich ochraně proti nežádoucímu zjištění cizí osobou a uplatňuje se při ukládání dat i při jejich přenosu včetně telekomunikace.

By Lenard Koplin

Similar articles

Jak se měří frekvence? :: Jak funguje HTTPS?
Užitečné odkazy