Domovská stránka > J > Jak Získat Certifikát Let's Encrypt?

Jak získat certifikát Let's Encrypt?

Přejděte do části Ovládací panel systému DSM > Zabezpečení > Certifikát. Klikněte na možnost Přidat. Vyberte možnost Přidat nový certifikát a klikněte na možnost Další. Vyberte možnost Získat certifikát ze služby Let's Encrypt a klikněte na možnost Další.

Přečtěte si více

Související článek

Jak získat MC zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko Stáhnout, soubor se otevře v počítači. Po dokončení instalace klikněte na tlačítko Dokončit.

Jaký je rozdíl mezi HTTP a HTTPS?

Jaký je rozdíl mezi HTTP a HTTPS

Hlavním rozdílem protokolu HTTPS je jeho bezpečnost. Data odesílaná pomocí protokolu HTTPS jsou zabezpečena protokolem Transport Layer Security (TLS), který poskytuje tři klíčové vrstvy ochrany: šifrování, autentizaci a integritu dat.
Navíc, jak funguje http?
HTTP také říká bezstavový protokol, protože funguje na principu dotaz → odpověď. Například kliknete na nějaký odkaz a váš prohlížeč zašle pomocí HTTP protokolu požadavek s příslušnou adresou na odpovídající server. Zároveň s tím pošle i tzv. HTTP hlavičku.

A další otázka, jak přejít na https?

Abyste mohli přejít s webem na protokol HTTPS, potřebujete SSL certifikát podepsaný nějakou autoritou. Certifikát slouží k potvrzení a prokázání identity webu počítači uživatele. Ten vydávají různé autority a jeho základní verze je dostupná také zdarma.
Kolik stojí https certifikát?
SSL certifikáty - 169 Kč

Související článek

Jak získat MS Office zdarma?

Pokud kliknete na tlačítko ke stažení na postranním panelu, budete přesměrováni na webové stránky Office. Pokud již máte účet Microsoft, přejděte na aplikace Office.

Kdo může vydávat certifikáty?

Kdo může osvědčení vydávat? Osvědčení (certifikát) o ochraně osobních údajů mohou vydávat pouze subjekty pro vydávání osvědčení (certifikační orgány) pro tuto činnost akreditované nebo dozorový úřad.
Co to je kvalifikovaný certifikát?
Kvalifikované certifikáty jsou určeny pro komunikaci občanů s orgány veřejné moci, současně se využívají také pro komerční účely. Kvalifikovaný certifikát pro elektronický podpis je možné využít k vytváření elektronického podpisu a jeho ověřování.

Navíc, kolik stojí https?

Kolik stojí přechod na HTTPS? Ceny SSL certifikátů se dost liší jednak podle vydavatelské autority, tak podle doby, na kterou si jej objednáte. Např. na SSLmarket.cz pořídíte certifikát RapidSSL již od 349 Kč za rok, oblíbený je i certifikát Thawte, který stojí 1397 Kč/rok.
Co delat kdyz vase pripojeni není soukrome?
Vymažte mezipaměť, historii a cookies

Smazáním cookies dané stránky a mezipaměti prohlížeče můžete daný problém vyřešit. U smartphonů s operačním systémem Android můžete vymazat mezipaměť prohlížeče v nastavení dané aplikace.

A další otázka, co je to kořenový certifikát?

Pro další zjednodušení ověření certifikátu využívají certifikační autority hierarchický model, ve kterém stačí vlastnit několik tzv. kořenových certifikátů, kterým důvěřujeme. Vybrané kořenové certifikáty jsou k dispozici v úložišti a umožňují tak uživatelsky maximálně zjednodušené automatizované ověření certifikátu.

By Biles Kaushiva

Similar articles

Co dělá server? :: Co to je ak čemu se používá SSL a ča?
Užitečné odkazy