Domovská stránka > J > Jak Si Vyzvednout Mms?

Jak si vyzvednout MMS?

Na našich internetových stránkách v položce "Vyzvednout MMS" zadáte, do připravených polí, své telefonní číslo a heslo (jeho číselnou část). Následně se zobrazí Vaše MMS zpráva. Pozor! Tento postup je potřeba stihnout do 14 dní od přijetí SMSky informující o (ne)přijetí MMS.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si vyzvednout MMS T Mobile?

Telefonní číslo a heslo můžete zadat na našich webových stránkách v části Získat MMS. Zobrazí se vaše zpráva. Tam je pozornost! Tento postup musíte dokončit do 14 dnů od přijetí zprávy SMS.

Někdo se také může ptát, jak poslat mms vodafone?

Pokud jste koupili telefon přímo od Vodafonu, můžete MMS ze svého telefonu běžně zasílat a přijímat hned po vložení SIM karty.
...
5. Zvolte typ APN:
  1. Stiskněte Typ APN.
  2. Stiskněte mms.
  3. Jestliže je políčko vedle položky nabídky zaškrtnuto, je funkce aktivována.
  4. Stiskněte OK.
Můžete se také zeptat, jak nastavit mms v mobilu?
Jak nastavit MMS
  1. V menu najděte „Názvy přístupových bodů": Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Vytvořte nový přístupový bod: Stiskněte PŘIDAT.
  3. Zadejte název přístupového bodu: Stiskněte Jméno.
  4. Zadejte název APN:
  5. Zadejte uživatelské jméno:
  6. Zadejte heslo:
  7. Zadejte MMS server:
  8. Zadejte IP adresu:

Kdo platí za MMS?

Aby MMS dorazila, je potřeba, aby telefon příjemce službu MMS podporoval (některé starší modely telefonů MMS ještě neumí). Pokud se jako odesílatel pokusíte poslat MMS někomu, kdo ji nemůže přijmout, zpráva se nedoručí a vy za ni ani nebudete nic platit.
Jak poslat MMS zdarma?
Bezplatnou službu SMSender, která umožňuje jednoduše a komfortně vytvářet a posílat SMS a MMS zprávy z počítače nebo notebooku přímo na mobil a zpět,...

Související článek

Jak vyzvednout SMS na pevné lince?

Pokud bude cílem SMS jiná pevná linka v síti téhož operátora, využije SMS centrum pevné sítě možnost přenosu dat kanálem CLIP a doručí ji na příslušnou pevnou linku.

Někdo se také může ptát, proč mi nejde stáhnout mms?

Nelze ručně stahovat MMS zprávy

Telefon nebude moci stahovat MMS zprávy, pokud je vypnutá možnost Datové přenosy. Přejděte do nabídky Správce > Datové přenosy > Síťové aplikace > Systémové aplikace a ujistěte se, že je pro aplikaci SMS a MMS zapnuté oprávnění pro Datové přenosy.
Proč mi nejdou přijmout MMS?
Nejjednodušším zdůvodněním, proč telefon MMS zprávy neposílá, je jejich absence ve vašem tarifu nebo předplaceném balíčku. Vaše nastavení MMS můžete zkontrolovat, když se přihlásíte ke svému účtu na webových stránkách operátora, zavoláte na jeho info linku nebo do telefonu zadáte příslušný kód.

Jak stáhnout MMS T Mobile?

Pokud nemáte aktivní MMS, je možné si je zdarma aktivovat na Můj T-Mobile či zasláním SMS ve tvaru "MMS A" na číslo 4603. Nastavení telefonu si můžete zkontrolovat podle našeho interaktivního návodu.
Jak posílat MMS?
Podržte prst na bublině se zprávou, kterou chcete přeposlat, a klepněte na Další. Vyberte případné další zprávy, které chcete přeposlat. Klepněte na Přeposlat a zadejte příjemce.

Někdo se také může ptát, kolik stojí mms u vodafone?

MMS zpráva stojí 4,54 Kč do jakékoli sítě v ČR. Volání na zvláštní služby mohou být účtována, detaily najdete v Centru péče.

By Adriel Tarter

Similar articles

  • Kde vyzvednout Roma Pass?

    Permanentku si můžete koupit online, ale musíte si ji zajít koupit do turistické kanceláře. Na letištích Fiumicino i Ciampino tyto kanceláře jsou. Vypadají jako trafiky a jsou rozmístěny po městě na hlavním nádraží Termini.

Kde hledat MMS? :: Jak vypnout LTE Samsung?
Užitečné odkazy