Domovská stránka > C > Co Je Windows Home?

Co je Windows Home?

Slovo „Home“ znamená domov. Operační systém Microsoft Windows 10 Home nachází primární užití hlavně v domácnostech. Pojem „Professional“ odkazuje do firemního segmentu. U tohoto strohého rozdělení v nezůstaneme.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jaký Windows?

Vyhledání informací o operačním systému ve Windows 10

Vyberte tlačítko Start > Nastavení > Systém > O systému . V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.
Co obsahuje Windows?
Windows je v informatice označení pro několik různých operačních systémů od firmy Microsoft. Všechny mají grafické uživatelské rozhraní, avšak liší se použitým jádrem systému, úrovní podpory multitaskingu (současného běhu více úloh najednou) i používanými knihovnami a účelem použití.

Jak vybrat Windows 10?

Pokud chcete počítač hlavně na hraní nebo na běžné domácí použití, bohatě vám postačí varianta Windows 10 HOME. Pro firemní nasazení doporučujeme operační systém Windows 10 PRO, který vám nabídne další profesionální nástroje, jako například: podpora virtualizace HyperV.
A další otázka, co je windows 10 pro academic?
Windows 10 Education je speciální verze pro školy. Tato edice je funkčně identická s Windows 10 Enteprise, edici Microsoft zavedl pro jednoznačnější identifikaci edice.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A kolik stojí windows 10 home?

Microsoft Windows 10 Home od 170 Kč - Zboží.cz.
Kolik stojí nový Windows?
V tuzemských obchodech se již tradičně nabízí dvě různé verze nového operačního systému. Pro běžné uživatele je určena verze Windows 11 Home, která vyjde na 3390 Kč. Varianta pro firemní segment zvaná Windows 11 Pro pak stojí 4490 Kč.

Jaká je poslední verze Windows 10?

Windows 10
Webhttp://www.microsoft.com/cs-cz/windows
Aktuální verze21H2, /
Způsob aktualizaceWindows Update, Windows Store, Windows Server Update Services, System Center Configuration Manager
Správce balíčkůOneGet
Podporované platformyIA-32, x86-64, ARM
Co je lepší Windows 7 nebo 10?
Radíme: Windows 7 je skvělý, stabilní a spolehlivý operační systém, ale jestliže spolu s přenosným nebo stolním počítačem používáte ještě telefon, tablet nebo jiný hardware od společnosti Microsoft, může být pro vás lepší volbou právě Windows 10.

Lidé se také ptají, proč windows 10?

Windows 10 představuje ohromný krok směrem k uživatelské jednoduchosti, ale současně i provázanosti mnoha zařízení, která každý den používáte. Zároveň patří mezi vůbec nejbezpečnější verze operačního systému na bázi Windows, protože na pozadí dochází k pravidelným aktualizacím bezpečnostních funkcí.

By Vasiliki

Similar articles

Jak zjistit Product Key Windows? :: Jak zjistit OEM Windows 10?
Užitečné odkazy