Domovská stránka > J > Jak Zjistit Product Key Windows?

Jak zjistit Product Key Windows?

Kód Product Key je na štítku nebo na kartě uvnitř krabice, ve které jste systém Windows obdrželi. Další informace získáte od prodejce, který vám Windows 10 nebo Windows 11.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Pokud jde o toto, co obsahuje windows 11?

5 nových funkcí Windows 11
  • Nové tlačítko Start ve stylu MacOS - Microsoft přišel s přepracovanou nabídkou start a s nabídkami na hlavním panelu.
  • Správa oken a obrazovek - Přepracovaný je systém pro správu oken a pracovních ploch.
  • Widgety - Z hlavní lišty jsou nyní dostupné widgety.
  • Podpora Android aplikací.
Co přináší Windows 11?
Windows 11 přináší lavinu vizuálních vylepšení a je zatím bezesporu nejhezčí verzí Windows v historii. Rozhodnutí o umístění ikon na hlavním panelu doprostřed spodní části obrazovky nicméně vyvolalo nelibost u některých uživatelů.

Kam patří operační systém Windows?

Desktop je počítač sloužící uživateli na stole. Patří mezi ně osobní počítače (PC, Mac Pro, notebooky). Cílem systému je nabídnout jednoduchost, univerzálnost, práci s mnoha aplikacemi. Mezi nejznámější operační systémy pro desktopové počítače patří Microsoft Windows, MacOS od firmy Apple, Linux.
Jak vybrat operační systém?
Ptáte se, jaký operační systém do PC vybrat? Mezi ty nejpoužívanější operační systémy patří komerční Windows společnosti Microsoft, předinstalované systémy macOS či ChromeOS, které nelze zakoupit samostatně, a operační systém Linux, který je jako jediný zcela zdarma.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak provést čistou instalaci Windows 10?

„čistá" instalace a „upgrade".

K instalaci Windows vám bude stačit zcela obyčejný USB flash disk. Jen pozor, aby měl alespoň 4 GB. Kromě „čisté" instalace můžete také provést „upgrade", který vám umožní zachovat soubory, nastavení i aplikace.
Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?
Klikněte na Start a následně pravým tlačítkem myši na Počítač a Vlastnosti. Otevře se okno se systémovými informacemi, kde vidíte, jakou verzi má váš operační systém Microsoft Windows 7. Zde konkrétně 32 bit.

Co je to Windows 10 Enterprise?

Windows 10 Enterprise je operační systém Windows určený pro použití ve firemním prostředí. Oproti klasickým verzím Windows 10 nabízí verze Enterprise pokročilé funkce zabezpečení, připojení do velkých sítí, virtualizační platformy a speciální možnosti nasazení firemního softwaru a správy zařízení s Windows.
Následně, kolik stojí licence windows 10?
Cena základní verze Windows 10 Home se v tuzemských obchodech pohybuje ve 32 i 64bitovém provedení okolo 3000 Kč. Ceny vrcholného provedení Professional se pak liší podle volby instalačního média. Za klasický DVD nosič zájemci zaplatí 4500 Kč, za USB flash disk pak ještě o 2000 více – tedy 6500 Kč.

Následně, kolik stojí licence windows?

V prodeji jsou zatím jen licence typu OEM, edice Home je za doporučených 3390 Kč, Pro pak za 4490 Kč. Přenosné licence typu FPP v tuto chvíli v obchodech nejsou, přinejhorším ale lze koupit Windows 10 a jejich klíč použít u Jedenáctek.

By Greggs Mugnolo

Similar articles

Co znamená slovo YouTube? :: Co je Windows Home?
Užitečné odkazy