Domovská stránka > J > Jak Pridat Kartu Ze Stocard Do Wallet?

Jak pridat kartu ze Stocard do Wallet?

Otevřete aplikaci Stocard na iPhonu a klikněte na kartu "Pay". Přejděte do "Nastavení karty" (tři čárkované tečky v pravém horním rohu obrazovky). Poté klikněte na tlačítko "Přidat do Apple Wallet" a vyberte své hodinky Apple Watch.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Co vše lze pridat do Apple Wallet?

Věrnostní karty si dnes můžete pořídit prakticky úplně všude – na tankovacích stanicích, v supermarketech, anebo třeba v knihovně. Díky těmto věrnostním kartám můžete nejčastěji sbírat body, za které získáte odměnu, popřípadě můžete získat nějakou okamžitou slevu.
Co lze pridat do Apple Wallet?
Každopádně vždy musíte v aplikaci hledat možnost v podobě „Přidat aplikaci do Wallet" apod. Oficiální možnost přidání karty do Wallet máte například u aplikací Walgreens Balance Rewards, Coca-Cola Vending Pass, Kohl's Yes2You Rewards.

Jaké karty lze přidat do Apple Wallet?

V aplikaci Peněženka můžete na jednom snadno dostupném místě uchovávat své karty, lístky a průkazy. Do Peněženky můžete uložit mimo jiné: Karty pro Apple Pay, například Apple Card a Apple Cash.
Pokud jde o toto, jak aktivovat kartu v telefonu?
Základem je Google Pay

Po otevření aplikace se přihlásíte pod svým Google účtem. Aplikace vás vyzve k zadání údajů o vaší platební kartě, jako je číslo karty, platnost do vypršení a originální třímístný kód. To by mělo být vše pro přidání vaší karty do aplikace, jak vidíte, je to velmi jednoduché.

Související článek

Jak načíst SD kartu?

Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

Někdo se také může ptát, jak platit mobilem v obchodě?

Jak platit v obchodech
  1. Pro platby pod 500 Kč stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit telefon zadní částí k platebnímu terminálu. Takto lze provést maximálně 3 transakce za sebou, poté bude vyžadováno ověření přihlášením do telefonu.
  2. Platby od 500 Kč výše jsou ověřovány přihlášením do telefonu.
Jak vložit kartu do Androidu?
Na domovské stránce v aplikaci Android Pay se v pravém dolním rohu nachází kulaté tlačítko „+". Po rozkliknutí máte na výběr ze tří možností. První možnost je Přidat kreditní, nebo debetní kartu. V tomto případě je postup stejný, jako u přidání předchozí platební karty.

Jak platit kartou v mobilu Čsob?

Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB
  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay" pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.
Jak platit mobilem u KB?
Zkontrolujte nastavení vašeho mobilního telefonu, zda je zapnutá funkce NFC. Pro platby do 500 Kč stačí mobil probudit a přiložit k bezkontaktnímu terminálu. Při nákupech nad 500 Kč je potřeba ho odemknout (PIN, gesto, otisk prstu,...). Potvrzení platby uvidíte na displeji mobilu a v notifikační zprávě.

Jak platit mobilem Iphone Česká spořitelna?

Službu Apple Pay si můžete snadno nastavit přímo v mobilním bankovnictví George. Otevřete aplikaci Wallet. Vyberte platební kartu. Potvrďte přidání karty v aplikaci George klíč.
...
  1. Otevřete Systémové Preference.
  2. Zvolte Wallet & Apple Pay.
  3. Vyberte platební kartu.
  4. Zadejte jednorázový kód pro ověření.

By Whitver

Similar articles

Jak znovu aktivovat SIM kartu? :: Kam ulozit karty?
Užitečné odkazy