Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Microsoft Excel?

Jak stáhnout Microsoft Excel?

Pokud chcete Excel stáhnout, klikněte na tlačítko „Nainstalovat Office“, které najdete na domovské stránce svého účtu Microsoft. Velmi důrazně varujeme před hledáním a následným stahováním nelegálních edicí na různých souborových serverech.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak se přihlásit do Office 365?

Otevřete aplikaci Office. Na obrazovce Účet klepněte na Přihlásit. V okně Přihlásit zadejte e-mailovou adresu a heslo, které používáte pro Office. Může to být váš osobní Účet Microsoft, který je spojený s Office, nebo uživatelské jméno a heslo, které používáte pro svůj pracovní nebo školní účet.
Lidé se také ptají, jak získat office 365 pro školy?
K instalaci Office 365 Education musí váš počítač nebo Mac splňovat minimální požadavky na systém.
...
  1. Musíte mít e-mailovou adresu konkrétní školy poskytnutou školou (například contoso.edu), která může přijímat externí e-maily.
  2. Musíte mít zákonný věk k individuální registraci online nabídky.
  3. Musíte mít přístup k internetu.

Jak Kreknout Office?

Po prvním spuštění programu Microsoft Office Word vám zobrazí obrazovka Zadejte kód Product key, pokud se vám nezobrazí přepněte do záložky "Soubor" a potom na položku "Pomocník". V okně "Pomocník" klikněte na nápis "Změnit kód Product Key". Zadejte kód Product Key a klikněte na "Pokračovat".
Lidé se také ptají, jak přeinstalovat ms office?
Poznámka: Pokud Office není v Ovládacích panelech, nejspíš máte instalaci typu Microsoft Store. Použijte kartu Microsoft Store nahoře a postupujte podle kroků odinstalace. Pokud si chcete znovu nainstalovat Office, vyberte verzi, kterou chcete nainstalovat, a postupujte podle pokynů pro tuto verzi.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

A další otázka, kde stáhnout office?

Pokud si chcete stáhnout offline instalační soubor, přejděte na www.office.com. Pokud ještě nejste přihlášení přes Účet Microsoft, který je přidružený k vaší kopii Microsoft 365 nebo Office, teď se přihlaste.
Jak aktivovat Outlook?
Vyberte Outlook > Předvolby > Účet. Klikněte na znaménko plus (+) > Nový účet. Zadejte e-mailovou adresu > Pokračovat. Zadejte heslo > Přidat účet.

Jak aktivovat Office po telefonu?

Aktivace Office po telefonu
  1. Spusťte aplikaci systému Office, který není aktivován (například Exel).
  2. Klikněte na Soubor - Nápověda - Aktivovat produkt.
Lidé se také ptají, kde stáhnout office 2021?
Microsoft Office 2021 – odkazy ke stažení pro offline instalaci
  1. Trvalé odkazy ke stažení jsou přímo ze serverů Microsoftu.
  2. Česky:
  3. Anglicky.

Jak zjistit licenční klíč Office 2010?

Pokud potřebujete zjistit, jaké máte aktuálně použité licenční číslo (Product Key) ve Windows, na základní desce (v BIOSu) nebo v kancelářském balíku Microsoft Office, sáhněte po bezplatné aplikaci „ProduKey" od NirSoftu.

By Efthim

Similar articles

Jak nainstalovat Windows 10 v BIOSu? :: Jak aktivovat Office 2021 zdarma?
Užitečné odkazy