Domovská stránka > J > Jak Správně Pečovat O Mobil?

Jak správně pečovat o mobil?

Nabíjejte pečlivě a šetrně

To ale neznamená, že musíte telefon dobíjet do 100 %. Ideální je dobíjet do hodnoty 90 nebo 80 %, víc ne. Mezi uživateli je také zažitý mýtus, že při koupi nového přístroje je třeba akumulátor tzv. kalibrovat, to znamená několikrát za sebou jej vybít až na nulu a pak jej znovu dobít do 100 %.

Přečtěte si více

Související článek

Jak opravit nabíječku na mobil?

V jednom místě jsou poškozené dráty. Opatrně odstraňte izolaci a ponechte kolem ní 2 cm okraj. Pokud dráty na obou stranách řezu zkroutíte, spojí se dohromady.

Následně, jak vymazat paměť v mobilu?

Paměť lze promazat v Androidu v části »Stav paměti RAM«. Zde mnoho výrobců poskytuje řešení doslova na jedno kliknutí. Například ve »Správci paměti RAM« je vidět, kolik běží aktivních aplikací a jaký se stav paměti. Pomocí vestavěného čističe mezipaměti pak můžete vymazat všechny neaktivní procesy.
Jak důkladně vyčistit telefon?
Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní.

Když to vezmeme v úvahu, jak vylestit poškrábaný displej?

Toto vybrušování pomocí například již zmíněné zubní pasty, skutečně funguje, ovšem například u starých telefonů s nedotykovým displejem kde sklíčko tvoří prostě jen kus jednotného plastového skla např. tlouštky 1mm, škrábanec má například 0.1mm tak vy tou pastou ubrousíte 0,2 tak dislej je opět bez škrábance.
Jak Vylestit displej?
Postup čištění displejů

V případě většího znečištění (mastnota) naneste na mikrovláknovou utěrku čistící přípravek (Sidolux Professional čistič na ploché obrazovky s rozprašovačem 200 ml). Krouživými pohyby mikrovláknovou utěrkou odstraňte z displeje nečistoty. Nakonec suchou částí utěrky displej dokonale vyleštěte.

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

Jak se správně starat o baterii v mobilu?

Ideální hranicí, na níž by se kapacita baterie měla držet, je mezi 30 a 80 procenty nabití. Při nabíjení přitom vždy používejte originální příslušenství, originální kabel i zdroj. U chytrých telefonů se přitom ani nemusíte bát použít nabíječku s vyšším výchozím proudem.
Jak se starat o nový telefon?
Telefon je věc, na kterou saháte několikrát za den, a ne vždy máte zrovna čisté ruce. Je proto důležité telefon pravidelně čistit, protože i nečistoty, které jsou na něm mohou při dalším používání telefon poškrábat. K čištění používejte vždy pouze produkty určené pro tuto činnost a jemný hadřík.

Můžete se také zeptat, jak se co nejlépe starat o iphone?

Důležité je se vyhýbat extrémním teplotám, ve který váš iPhone provozujete, ale i jen necháte odložený. Optimálním rozmezím jsou teploty 16 až 22 °C. Teploty nad 35 °C pak už mohou výrazně ovlivňovat snížení kapacity baterie. Chladnější teploty také mohou ovlivnit baterii, ale jen dočasně.
Navíc, jak si uvolnit místo v telefonu?
Místo můžete též uvolnit odinstalováním aplikací. To provedete takto: Jděte do Nastavení>Aplikace.
...
Jak na Androidu uvolnit místo
  1. Jděte do menu Nastavení a vyberte položku Úložiště.
  2. Klepněte na možnost Uvolnit místo.
  3. Vyberte položku, kterou chcete vymazat, a klepněte znovu na tlačítko Uvolnit místo.

Jak uvolnit paměť RAM?

Jak vyčistit paměť RAM?
  1. Vypněte zbytečné procesy. Nejběžnější je zatížení operační paměti procesy po spuštění.
  2. Procesy prohlížeče.
  3. Nepoužívejte programy na čištění RAM.
  4. Vypínejte počítač
  5. Kupte nový/další modul.

By Loginov

Similar articles

Jak nejlépe vyčistit mobil? :: Jak vyčistit počítač zdarma?
Užitečné odkazy