Domovská stránka > J > Jak Nejlépe Vyčistit Mobil?

Jak nejlépe vyčistit mobil?

Pro každodenní čištění displeje mobilního telefonu se nejlépe hodí desinfekční ubrousky, které nezpůsobují škrábance a přitom si výborně poradí nejen s prachem a běžnou špínou, ale i s mastnotou a hlavně bakteriemi, viry a plísněmi.

Přečtěte si více

Související článek

Jak opravit nabíječku na mobil?

V jednom místě jsou poškozené dráty. Opatrně odstraňte izolaci a ponechte kolem ní 2 cm okraj. Pokud dráty na obou stranách řezu zkroutíte, spojí se dohromady.

Jak vyčistit telefon před prodejem?

Jděte do Nastavení a v něm na kartu Zálohování a obnovení dat. Mezi volbami vyberte Obnovení továrních dat. Za několik minut se vaše data smažou a telefon se restartuje.
Lidé se také ptají, jak zrychlit svuj telefon?
7 tipů a triků pro zrychlení telefonu s Androidem
  1. Uvolněte úložiště
  2. Odinstalujte nepoužívané aplikace.
  3. Restartujte zařízení
  4. Používejte Lite nebo Go aplikace.
  5. Aktualizujte na poslední software.
  6. Změna rychlosti animace systému.
  7. Obnovení továrního nastavení

Když to vezmeme v úvahu, jak velkou paměť telefonu?

Většina výrobců nabízí u svých smartphonů alespoň 64GB variantu jakožto základní. Některé starší telefony či kousky z nižších pater smartphonového trhu mohou ale disponovat maximálně 32GB variantou.
A další otázka, jak se zbavit škrábanců na displeji?
Chcete-li mít jistotu, že si displej nepoškrábete ještě více, můžete si zakoupit speciální čisticí pastu „display polish". Stojí asi 200 Kč. Naneste malé množství této pasty do středu poškrábané plochy a vyleštěte ji krouživými pohyby pomocí hadříku z mikrovláken.

Související článek

Jak si vyčistit počítač od viru?

Je čas restartovat počítač. Můžete přejít na webové stránky společnosti Microsoft. Klepněte na tlačítko Stáhnout a poté spusťte. Chcete-li odstranit podvodný bezpečnostní software, postupujte podle pokynů na obrazovce.

A jak odstranit skrabance ze skla?

Smíchejte zhruba jednu polévkovou lžíci sody a stejné množství vody a důkladně směs zamíchejte. Postup je stejný jako při aplikaci zubní pasty. Další alternativou je použití směsi octa a sody bikarbony. Nejlepší je smíchat tyto suroviny přímo na skle, abyste dosáhli vzniku pěny z jejich vzájemné reakce.
Jak vyleštit sklo na mobil?
Posloužit tu můžou i abrazivní leštidla (při aplikaci na displej opatrně, můžou poškodit oleofobní vrstvu) nebo „magická" guma z melaminové pěny. Velmi lehce stačí přejíždět přes škrábance a rýhy, a jak se uvolňují miniaturní částečky, pomalu rýhy zaplňují, bohužel to ale nevypadá na dlouhodobé řešení.

Jak vyčistit dotykovou obrazovku?

Obrazovku totiž není vhodné čistit, když je zrovna v provozu. Vezměte si ubrousek z mikrovlákna a přejíždějte s ním po celé obrazovce jemnými krouživými pohyby. Tím se odstraní většina všech nečistot. Jestliže nevidíte žádné skvrny nebo šmouhy, práce je hotová.
Jak vyčistit tablet?
Vypněte tablet a vyjměte ho z pouzdra. Pečlivě si omyjte ruce, podobně jako když přijdete z venku. Použijte speciální prostředek na dezinfekci elektroniky nebo již zmíněnou mýdlovou vodu. Jemně navlhčete hadřík a opatrně vyčistěte krouživými pohyby nejprve obrazovku, poté zadní stranu a nakonec hrany tabletu.

Co dělat když mi praskne displej?

Efektivnější způsob, jak zamaskovat prasklý displej mobilu, jsou leštící pasty. Pastu nanesete na displej a krouživými pohyby roztíráte po displeji, čímž dochází ke zbroušení dotykové vrstvy displeje a vyrovnání povrchu obrazovky.

By Hedve Sheff

Similar articles

Co je dneska za den anglicky? :: Jak správně pečovat o mobil?
Užitečné odkazy