Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Volani Že Zahranici?

Jak zablokovat volani že zahranici?

Blokování služeb v zahraničí nebo do zahraničí

Pro blokování se používá blokovací heslo. Toto heslo je ve výchozím stavu nastaveno na 0000 a můžete ho změnit přes menu telefonu nebo vytočením kódu *03*330*staré blokovací heslo*nové blokovací heslo*nové blokovací heslo#.

Přečtěte si více

Související článek

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-platby lze hovory na tato čísla blokovat. Tuto možnost najdete v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, zavolejte na zákaznickou podporu a požádejte o omezení odchozích hovorů. Operátor na čísle 1188 vám blokování odmítne.

A jak zablokovat číslo z ciziny?

Přejděte do Nastavení > Telefon. Klepněte na Blokování hovorů a identifikace. V části „Aplikace, které mohou blokovat hovory a poskytovat ID volajícího" zapněte nebo vypněte požadovanou aplikaci. Jestli chcete, můžete přeřazením aplikací změnit jejich prioritu.
A další otázka, jak zablokovat číslo 1188?
Stejně jako u m-plateb (viz samostatný tip) je možné volání na tato čísla zablokovat. Většinou to najdete někde v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, prostě zavolejte na zákaznickou podporu a tam žádejte omezení odchozích hovorů. Jen jedna špatná zpráva, 1188 vám operátor odmítne zablokovat.

Navíc, jak si precist blokované zprávy?

Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .
Můžete se také zeptat, jak zablokovat telefonní číslo sms?
Informaci o této možnosti naleznete v návodu vašeho mobilního telefonu. U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých" či „Přidat do čísel spamu".

Související článek

Jak zablokovat odchozí hovory?

Pokud nechcete přijímat hovory z určitého telefonního čísla, můžete ho zablokovat.

Jak zablokovat volani?

Možností, jak blokovat hovory, jsou desítky

Aplikací na blokování nevyžádaných hovorů je dnes celá řada. Kromě výše popsaných aplikací jmenujme třeba Call Blocker pro Android nebo českou aplikaci Zvednout to? pro iOS. A nezahálejí ani výrobci mobilů.
Jak blokovat Predvolbu?
Dnešní první aplikací, kterou si zde představíme, je Calls Blocker. V jejím případě se jedná o velmi jednoduché a elegantní řešení v případě, že potřebujeme zatočit s nevyžádanými telefonáty. Ihned po instalaci a prvotním nastavení, které zabere jen pár okamžiků, totiž můžeme tyto hovory začít blokovat.

Někdo se také může ptát, jak zablokovat odchozí sms?

Kód pro blokování všech příchozích SMS zpráv je *35*heslo sítě*16# "Odeslat".
...
Typy blokování:
  1. všech odchozích hovorů
  2. všech odchozích mezinárodních hovorů
  3. všech odchozích mezinárodní hovorů kromě hovorů do domovské sítě
  4. všech příchozích hovorů
  5. všech příchozích roamingových hovorů
  6. všech hovorů
Pokud jde o toto, jak zablokovat telefonní číslo huawei?
Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu.

Jak blokovat číslo Vodafone?

Další možnosti, jak můžete zdarma zablokovat SIMku:

Zavolejte zdarma na zákaznickou linku *77 (ze sítě Vodafone) nebo na 800 77 00 77 (z jiné sítě). Při volání ze zahraničí volejte na číslo s mezinárodní předvolbou +420 776 977 100 (hovor je účtován jako běžný hovor z navštívené země na české mobilní číslo).

By Therine Statler

Similar articles

Jak vypnout Home Button na obrazovce? :: Jak zablokovat odchozí SMS?
Užitečné odkazy