Domovská stránka > C > Co Je To Duchovní Probuzení?

Co je to duchovní probuzení?

Probuzení zájmu o duchovní záležitosti bývá někdy způsobeno aktivací určitého nevýslovného procesu vnitřní rezonance skrze studium hodnotného duchovního textu či výroku vysokého mistra, někdy souvisí s mystickým prožitkem, nebo může dokonce nastat v okamžiku vyvrcholení nějaké bolestné životní krize.

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak se duchovně posunout?

Během cesty osobního duchovního rozvoje začínáme postupně jemněji poznávat zpětné reakce na kvalitu našich činů, zda jsou přínosem naší duše, a světlo naší duše se rozzářilo, nebo zda jsme konali z vyššího pohledu sami proti sobě, kdy tzv. ztrácíme sami sebe, pohasíná světlo naší jedinečné duše.
Jak se projevuje transformace?
Vědomě či nevědomky rozpínáme své světelné tělo. Když se zvyšují vibrace člověka, rozšiřuje se i světelné tělo a některá místa naší aury, našeho světelného pole, pak něco potlačují, odmítají, utlumují nebo nepřijímají. Tohle odmítání světla způsobuje tzv. transformační příznaky.

Kdo je probuzený?

Probuzení je prostor, v němž se odehrává souboj dvou světů: iluzí a klamného vidění světa se světem pravdy. Probuzený je mezi nimi vnitřně rozpolcen. S novým viděním se vydává na pouť temným nevědomím, aby jím pronikl, ovládl jeho energie a dovedl sám sebe do sjednoceného stavu.
Jak se transformovat?
Transformace mysli tedy klade důraz na to, abychom neměli toxickou mysl. Je třeba se naučit odpouštět, zbavit se nenávisti, zášti, starých křivd a traumat. Ono vehementní čištění na všech úrovních těla i duše je nezbytné k tomu, abychom se mohli transformovat a začít žít mnohem jednodušeji a čistěji.

Jak poznat duchovního partnera?

Člověk, který si je vědom sám sebe. Duchovní partner akceptuje plně svobodu toho druhého, chápe toho druhého, nic nepožaduje a mezi dvěma lidmi nastává zvláštní soulad. Duchovní partner nemusí být sexuální partner. Může, ale nemusí.
Co je to Dvojplamen?
Co je to dvojplamen

Říká se, že se někdy jedna duše rozdělí na dvě těla. Hlavní charakteristika tohoto vztahu je, že je náročný, uzdravující a velmi pocitově intenzivnější než ostatní vztahy. To, že je tento vztah tak náročný a zároveň uzdravujícím, je způsobeno zrcadlovou povahou tohoto vztahu.

Když to vezmeme v úvahu, co je to transformace vědomí?

Transformace vědomí je v podstatě postupná přeměna našich vzorců chování, postojů, přesvědčení a limitů tak, aby byly v souladu s vesmírnými zákony a my sami dosáhli rovnováhy, harmonie a nakonec jednoty.
Co to znamená transformace?
Transformace (z lat. trans-formatio, pře-tvoření) se používá ve více významech. Obvykle je mylně používána jako podstatná změna i přes to, že pravý význam je postupná přeměna, přetváření.

A co je bodha?

Bódhi je pojem indického původu, který je odvozen z kořene budh (probudit se, porozumět) a v buddhismu označuje zážitek probuzení nebo osvícení.

By Kindig Hillan

Co je to osvícení? :: Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?
Užitečné odkazy