Domovská stránka > J > Jak Udělat Rozmazany Efekt Na Fotce?

Jak udělat Rozmazany efekt na fotce?

Tento efekt můžete dodatečně napodobit v Zoner Photo Studiu nástrojem Vylepšit – Rozmazat (Ctrl+6). Nejprve vyberte některým z nástrojů pro výběr pohybující se objekt (já jsem použil nástroj Výběr – Magnetické laso (A)) a výběr invertujte příkazem Výběr – Invertovat výběr (Ctrl+Shift+I).

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak rozostřit pozadí?

Aplikace VistaCreate pro Android Play je k dispozici na Google Play , je zdarma a poskytuje stejné funkce jako desktopová verze VistaCreate. Nainstalujte si aplikaci a poté vyberte nebo nahrajte fotografii a začněte s rozostřováním.
Jak vytvořit rozmazané pozadí?
V praxi platí, že více rozostřeného pozadí dosáhnete, pokud použijete větší ohniskovou vzdálenost objektivu = laicky řečeno větší zoom. To znamená, že je pro více rozostřené pozadí lepší fotit spíše s větším přiblížením, než širokoúhle. Čím širší záběr objektivu, tím je hloubka ostrosti větší a pozadí méně rozostřené.

Jak rozostřit obrázek?

Rozostření části obrázku

Pomocí příkazu Vložit > obrazec nakreslete obrazec přes oblast, kterou chcete rozostřit. Na kartě Formát (nebo Formát obrazce) vyberte Výplň obrazce a pak vyberte vhodnou barvu obrazce. Na kartě Formát vyberte Efekty obrazců > Měkké okraje.
Jak Zamlzit fotku?
Ruční rozmazání fotografií
  1. Spusťte aplikaci Street View .
  2. Na kartě Soukromé otevřete fotku.
  3. Podržte na fotce prst v místě, které chcete rozmazat.
  4. Klepněte na Hotovo .
  5. Chcete-li z fotky rozmazání odstranit, podržte prst na rozmazaném místě a klepněte na Odstranit .

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak Rozkostičkovat obrázek?

Funkce „Blur" je stejně jako zbytek aplikace detailně propracovaná, proto je toto nejlepší způsob na rozmazání pozadí. Pokud danému obrázku věnujete nějaký ten čas, výsledek bude bezchybný. Po zvolení funkce „Blur" se celý obrázek rozmaže a vy si následně pouze označíte části, kde má být zaostření původní.
A jak rozostřit pozadí na fotce iphone?
Na fotkách pořízených v režimu Portrét můžete pomocí jezdce hloubky ostrosti (na podporovaných modelech) nastavit míru rozostření pozadí.
  1. Klepněte na libovolnou fotku pořízenou v režimu Portrét.
  2. Klepněte na Upravit a potom na.
  3. Přetažením jezdce doleva nebo doprava upravte efekt rozostření pozadí.

Jak rozmazat pozadí na fotce zdarma?

Vyzkoušejte aplikaci Focos, která toho i ve své free verzi umí opravdu hodně a je prostě škoda ji nezkusit. Ve focení iPhonem je jedna velká dělící čára mezi různými typy iPhonů – a to ta, která odděluje modely s portrétním módem a bez něj.
Jak rozostřit pozadí ve Photoshopu?
V Photoshopu se k tomuto účelu nabízí hned několik možných nástrojů, ve většině případů můžete použít například funkci Oddělit. Spustíte ji příkazem Filtr | Oddělit nebo klávesovou zkratkou Alt + Ctrl + X. 3. Otevře se dialogové okno, v něm ponechte aktivní nástroj Zvýraznění obrysů (B).

Můžete se také zeptat, jak fotit s mobilem rozmazané pozadí?

>Kvalitní portrét vyžaduje rozostřené pozadí. Klíčem je volba co nejnižšího clonového čísla a zvolení vhodné vzdálenosti (čím blíže k focenému objektu, tím snáze pozadí rozostříte).

By Saba

Similar articles

Jak rozmazání pozadí v Lightroom? :: Jak se píše krát mezera?
Užitečné odkazy