Domovská stránka > J > Jak Najít Svůj Vybitý Telefon?

Jak najít svůj vybitý telefon?

Google hledání telefonu můžeš zahájit třeba tím, že se podíváš na stránku Najdi telefon Google, kde se ti zobrazí seznam všech zařízení spárovaných s tvým Google účtem. Zde máš pak po výběru zařízení možnost najít telefon Android či iOS a uzamknout jej na dálku, případně smazat všechna data z něj.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Někdo se také může ptát, kde je?

Kde je můj mobil: Google

V případě, že máte telefon s Androidem, napište do vyhledávače od Googlu výraz „Najdi telefon". Po zapsání této fráze vyhledávač najde váš telefon s propojeným Google účtem. Google totiž do operačního systému Android zakomponoval funkci Najdi moje zařízení.
Někdo se také může ptát, jak zjistit polohu přes instagram?
Přejděte na adresu www.trackapartner.com. V rozbalovací nabídce vyberte stát - připojujete-li se z Česka, měla by se Česká republika vybrat automaticky. Pokračujte zadáním předvolby (+420) a telefonního čísla mobilního telefonu, který chcete lokalizovat. Pokračujte klepnutím na tlačítko Start Searching.

A jak najít člověka podle telefonního čísla?

Hledání podle telefonního čísla

Je na adrese www.zlatestranky.cz, stejně jako papírový se dělí na žluté stránky pro firmy a bílé stránky pro soukromé osoby. Můžete tak hledat telefonní čísla, ale i podle telefonního čísla.
Jak poznat že vás někdo sleduje?
Zatímco jdete, přemýšlejte, jak byste se mohli nenápadně podívat za sebe. Pokud se zastavíte a najednou se otočíte, dáte tím pozorovateli jasný signál, že máte podezření, že vás někdo sleduje. Ideálně otočte lehce několikrát hlavu na stranu, prohlédněte si výlohy nebo auta a současně se nenápadně podívejte okolo sebe.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak odhalit Stalkerware?

Šmírovací aplikace dokáže zjistit vše o chování oběti. Agresor vidí dění na obrazovce, soukromé zprávy, přesnou polohu a na dálku dokáže klidně i spustit kameru na mobilním zařízení. Nejčastějším šmírujícím je úzkostlivý rodič nebo žárlivý partner.
Jak zjistit odposlech?
Prvním krokem může být vyzkoušení servisních kódů, které fungují pro Android i iOS zařízení. V číselníku zadejte kód „*#21#", díky němuž zjistíte, zda jsou vaše hovory a SMS zprávy přesměrovány. Pokud i nadále nabýváte podezření, uveďte svůj telefon do továrního nastavení.

Lidé se také ptají, jak si prozvonit telefon?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.
Jak zjistit kdo mi volal podle čísla zdarma?
Najít telefonní číslo majitele je možné přes tyto webové stránky:
  1. www.kdomivolal.cz.
  2. www.kdomivolal.eu.
  3. www.muzutozvednout.cz.
  4. www.vyhledatcislo.cz.

Jak najit zarizeni podle IP adresy?

Pro tenhle účel existují různorodé programy pod názvem „scanner". „IP scanner" či „network scanner". Dělají v zásadě to, že projdou všechny IP adresy v rámci vaší (lokální) sítě a pokud se zjistit, zda na těchto IP adresách něco je (správněji zda něco reaguje)a vytvoří seznam.

By Janette Olivar

Similar articles

Jak někoho sledovat přes mobil? :: Jak zjistit polohu telefonu tajné?
Užitečné odkazy