Domovská stránka > K > Které Xiaomi Dostanou Android 12?

Které Xiaomi dostanou Android 12?

V seznamu jsou následující modely: Redmi 10A, Poco C4, Redmi 9 / 9 Prime / 9T / 9 Power, Redmi Note 9 / 9S / 9 Pro / 9 Pro Max / 9 4G / 9 5G / 9T 5G / 9 Pro 5G, Poco X3 / X3 NFC, Redmi K30 4G / K30 5G / K30 Ultra / K30i 5G / K30 Racing, Mi 10 Lite / 10 Youth Edition / 10i / 10T Lite, Poco X2 / M2 / M2 Pro a Mi Note 10

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Lidé se také ptají, jak získat android 12?

Stačí zařízení odhlásit z beta verze systému Android 12 a pak ho zaregistrovat do beta verze systému Android 13. Zařízení zaregistrovaná do beta verze systému Android 12 nebudou automaticky dostávat vydání beta verze systému Android 13. Budou se muset do programu zaregistrovat znovu.
Co umí Android 12?
Co umí a kdy dorazí do vašeho telefonu? Část chytrých telefonů s Androidem se může těšit na novou, již 12. generaci systému. Ten klade větší důraz na bezpečnost a soukromí, má zcela přepracované grafické prostředí, přidal automaticky generovaná schémata a spoustu drobnějších detailů.

Kdy bude aktualizace Android 12?

Postupem času se ale zlepšuje a dokazuje to taktéž aktualizace Androidu 12, která na tehdejší vlajkové modely Galaxy S21 dorazila přesně 47 dní po oficiálním vydání softwaru, tedy 15. listopadu. Posléze se dočkaly také modely Galaxy Z Fold 3 a Galaxy Z Flip 3.
Kdy přijde Android 12?
Google nový Android 12 oznámil v únoru, ale až oficiální představení, které se konalo 18. května 2021, odhalilo veškeré novinky.

Související článek

Jaký je nejvyšší Android?

Od největší změny designu oblíbeného operačního systému uplynulo šest let.

A další otázka, jaké telefony dostanou android 13?

Posléze se Android 13 dostane do své finální verze a výrobci třetích stran jej budou moci začít šířit mezi své smartphony. K beta verzi se nově mohou dostat i zákazníci jiných značek. Konkrétně majitelé vybraných telefonů a tabletů značek Asus, Lenovo, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Tecno, Vivo, Xiaomi a ZTE.
Které telefony dostanou MIUI 13?
Oficiální seznam telefonů, jež ve 2. a 3. čtvrtletí obdrží update na MIUI 13
  • Redmi 9.
  • Redmi 9A.
  • Redmi 9AT.
  • Redmi 9C.
  • Redmi 9C NFC.
  • Redmi 9T.
  • Redmi Note 10 5G.
  • Redmi Note 10S.

Kdy vyjde MIUI 13?

prosince prezentovalo Xiaomi poslední letošní velkou várku novinek. Kromě nové řady telefonů Xiaomi 12, sluchátek TWS Earphones 3 a hodinek Watch S1 byla představena také nejnovější verze grafické nadstavby MIUI. Krátce na to přišly další dobré zprávy: aktualizace na MIUI 13 začnou v 1. čtvrtletí roku 2022.
Kdy bude Android 13?
Dle jeho zdrojů bychom se otevřené beta verze měli dočkat maximálně v červenci. To by mělo jihokorejskému gigantovi stačit na to, aby vydal stabilní verzi ke konci roku 2022.

Co umí Android?

Mezi hlavní přednosti tohoto systému patří hned několik klíčových funkcí.
  • Google Mapy.
  • Google Asistent.
  • Volání a posílání zpráv.
  • Další užitečné aplikace aplikace.

By Gwendolyn

Similar articles

Co umí Android 11? :: Jak se pripojit k iTunes?
Užitečné odkazy