Domovská stránka > J > Jak Si Precist Blokované Zprávy?

Jak si precist blokované zprávy?

Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .

Přečtěte si více

Související článek

Jak zakázat Zprávy Google?

Můžete klepnout na nastavení. V části Oznámení můžete klepnout na položku Oznámení. Pokud chcete dostávat oznámení, zapněte možnost Přijímat oznámení. Chcete-li vypnout všechna oznámení, je třeba vypnout možnost Přijímat oznámení.

Následně, jak zablokovat číslo aby mi nevolalo?

Když nechcete, aby se vám dovolalo konkrétní telefonní číslo, můžete to zařídit přes funkci telefonu nebo aplikací pro chytrý telefon. Blokaci na síti pro konkrétní čísla nenabízíme. Pokud se jedná o obtěžující volání, můžete nás požádat o identifikaci volajícího přes speciální formulář.
A kde odblokovat telefon?
Každý mobilní telefon s Androidem je propojený s účtem Google. V počítači si pak můžete otevřít nástroj „Najdi moje zařízení", který kromě vyhledávání telefonu či dálkového spuštění vyzvánění zvládne telefon na dálku odblokovat nebo zablokovat.

Lidé se také ptají, jak odblokovat telefon nokia?

Po propojení počítače a zapnutého telefonu prostě klikěte na button "UNLOCK" a uvidíte, zda se zámky otevřou. Verzi firmware telefonů Nokia zjistíte pomocí kombinace *#0000#. U novějších verzí je třeba mít vloženu SIM kartu, kterou telefon akceptuje. Klip je také velmi jednoduchý.
A jak vypnout aplikace v telefonu?
Zavření všech aplikací: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte. Přejeďte zleva doprava. Vlevo klepněte na Vymazat vše. Zavření všech aplikací na platformě Android Go: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte.

Související článek

Jak zjistit blokované porty?

Existuje pohodlný a přesný způsob, jak to zjistit. Porty můžete otestovat na adrese http://nmap-online.com. První test zahrnuje nejběžnější porty, ve druhém můžete nastavit vlastní rozsah portů k testování a ve třetím můžete zvolit libovolné rozsahy.

A další otázka, kde najít odinstalovane aplikace?

Opětovná instalace nebo aktivace aplikací
  1. V telefonu či tabletu Android otevřete Obchod Google Play .
  2. Vpravo klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Vyberte aplikace, které chcete nainstalovat nebo aktivovat.
  5. Klepněte na Nainstalovat nebo Aktivovat.
Jak zakázat aplikaci přístup k internetu?
Ovládací panely->Brána Windows Firewall->Upřesnit nastavení->Příchozí pravidla->najdeš konkrétní program->na záložce Obecné zvolíš Blokovat vše.

Jak zakázat připojení k internetu?

Obecně se dá ale říct, že vypnout internet na mobilu lze v nastavení, v možnosti Bezdrátové připojení k síti – Mobilní sítě. Důležité je, aby data nebyla aktivní. Druhou jednoduchou možností je, že v nastavení změníte přístupový bod (APN) k internetu. Stačí přepsat jeho název a k mobilním datům se už nepřipojíte.
Jak povolit přístup k internetu?
V okně Nastavení klikněte na možnost Brána firewall. Na kartě Řízení programů vyberte program, kterému chcete povolit přístup k internetu. V rozevíracím seznamu Přístup pro požadovaný program klikněte na možnost Povolit. Klikněte na tlačítko Použít.

Někdo se také může ptát, jak blokovat stahování z google play?

Pokud vlastníte telefon s operačním systémem Android, máme pro vás řešení. Stačí jen správně upravit nastavení přímo v rozhraní Obchod Play. Na telefonu otevřete hamburgerovou nabídku v Google Play a zvolte položku Nastavení. Přepínač u položky Rodičovská kontrola nastavte jako aktivní.

By Dyane Kranendonk

Similar articles

Jak najít Odinstalovane aplikace? :: Jak omezit aplikaci?
Užitečné odkazy