Domovská stránka > J > Jak Zjistit Smazane Zprávy?

Jak zjistit Smazane zprávy?

Pokud jste majitelem iPhonu, můžete si zkusit stáhnout např. aplikaci DataKit iPhone Recovery Recovery a použít ji pro dolování staré messengerové konverzace. Uživatelé Androidu bohužel takovouto možnost nemají.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak obnovit smazané SMS iPhone?

Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu.
A další otázka, jak získat zpět smazané maily?
Pokud byl email smazán například minulý rok, potom bohužel taková možnost neexistuje. Jak tedy obnovit smazané emaily? Stačí jít do Odstraněné pošty a v dolní části okna kliknout na Obnovit odstraněné zprávy. Po potvrzení se zprávy, které obnovit jdou, vrátí do složky Odstraněná pošta.

Pokud jde o toto, jak obnovit smazané sms xiaomi?

Na internetu je k dispozici několik typů softwaru za účelem obnovení všech smazaných dat ve vašem Xiaomi. Doporučujeme vám "Dr. fone" ou "Záchrana po telefonu". Ale můžete také napsat „Obnovit smazané SMS" do vyhledávacího pole na své webové stránce a najít další.
Můžete se také zeptat, jak ziskat smazane zprávy z whatsapp?
Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Pokud jde o toto, jak obnovit sms po továrním nastavení?

Jdeme na trh Play a při hledání píšeme GT SMS Recovery. Vybereme první aplikaci, která se nazývá, nainstalujte ji. V zásadě můžete použít jakoukoli jinou aplikaci k obnovení SMS, to však nemění podstatu. Po instalaci spusťte aplikaci.
Jak smazat vsechny SMS iPhone?
Smazání zprávy nebo konverzace
  1. V konverzaci podržením prstu na bublině se zprávou otevřete nabídku možností.
  2. Klepněte na Další .
  3. Klepněte na tlačítko Koš a potom klepněte na Smazat zprávu.

Jak smazat omylem odeslanou Imessage?

V konverzaci se dotkněte a podržte bublinu zprávy, kterou chcete odstranit, a potom klepněte na položku Další. Klepněte na ikonku koše a potom klepněte na položku Smazat zprávu. Chcete-li odstranit všechny zprávy v podprocesu, klepněte v levém horním rohu na položku Smazat vše. Poté klepněte na Odstranit konverzaci.
A jak hledat ve zpravach iphone?
Nejprve samozřejmě otevřeme aplikaci Zprávy na iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch. Zobrazí se seznam všech rozepsaných a odeslaných zpráv. Nyní přejeďte prstem po obrazovce směrem dolů, tak objevíte skryté vyhledávací pole. Klikněte na lištu se slovem „Hledat" a napište vaši frázi, jméno nebo požadované slovo.

Jak obnovit email z koše?

Koš.
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Na levé straně stránky sjeďte dolů a klikněte na Více. Koš.
  3. Zaškrtněte políčka u všech zpráv, které chcete přesunout.
  4. Klikněte na Přesunout do .
  5. Vyberte, kam chcete zprávy přesunout.

By Shumway Rushenberg

Similar articles

Jak obnovit vysypaný koš ve mailu seznam? :: Jak obnovit SMS z iCloudu?
Užitečné odkazy