Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem Iphone Česká Spořitelna?

Jak platit mobilem Iphone Česká spořitelna?

Službu Apple Pay si můžete snadno nastavit přímo v mobilním bankovnictví George. Otevřete aplikaci Wallet. Vyberte platební kartu. Potvrďte přidání karty v aplikaci George klíč.
...
  1. Otevřete Systémové Preference.
  2. Zvolte Wallet & Apple Pay.
  3. Vyberte platební kartu.
  4. Zadejte jednorázový kód pro ověření.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

A další otázka, jak nainstalovat kreditní kartu do mobilu?

V internetovém bankovnictví MojeBanka v sekci Nastavení dále Nastavení Mobilní banky povolte platby na libovolné účty a přiřaďte požadované mobilní zařízení. Otevřete Mobilní banku a v menu Platební karty vyberte debetní nebo kreditní kartu, kterou chcete digitalizovat.
Lidé se také ptají, jak nahrát karty do mobilu?
Pokud máte chytrý telefon s funkcí NFC a vaše banka podporuje jednu ze služeb Apple Pay či Google Pay (někdy nazváno Android Pay), máte vyhráno. Kartu stačí naskenovat do telefonu a odteď u sebe nosit už pouze telefon.

Jak funguje platební karta?

Existují dva základní druhy platebních karet. Karty debetní a karty kreditní. Při platbě debetní platební kartou se majiteli karty rovnou odečítají peníze z jeho bankovního účtu, ke kterému je karta vydána. V případě nedostatku peněz na bankovním účtu, nelze touto kartou zaplatit.
Pokud jde o toto, jak povolit platby v aplikaci airbank?
Jestli aplikaci nechcete využívat naplno, můžete si ji nastavit jen pro potvrzování plateb a ostatní funkce mít zamknuté. Omezený režim si sami snadno nastavíte při propojování aplikace s účtem. Stačí v detailu aplikace v internetovém bankovnictví zakázat možnost „Umožňovat aktivní operace".

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A další otázka, jak platit kartou air bank?

Kartu aktivujete při první platbě vložením do terminálu a zadáním PINu nebo výběrem peněz z bankomatu. Kartu aktivujte jednoduše tak, že ji vložíte do bankomatu a vyberete nebo do terminálu a zaplatíte. Vždy se zadáním PINu.
Jak platit přes QR kód Air Bank?
Platba pomocí QR kódu

Stačí podržet prst na velkém zeleném tlačítku Zaplatit na spodní liště a z nabídky vybrat Vyfotit QR kód. Druhou možností je na tlačítko Zaplatit jen ťuknout a poté ťuknout na ikonu QR kódu v pravém horním rohu nově otevřené obrazovky Zadání platby.

Jak platit mobilem ČSOB Iphone?

Přes aplikaci DoKapsy od ČSOB
  1. V aplikaci DoKapsy od ČSOB zvolte sekci Přehled.
  2. Vyberte si kartu, kterou chcete digitalizovat.
  3. Klikněte na její obrázek pro zobrazení detailů karty.
  4. Klepněte „Přidat do Apple Wallet" pod příslušnou platební kartou.
  5. Spustí se digitalizace a vše se vyřídí samo.
A jak si dát kartu do telefonu Čsob?
Začněte platit mobilem ještě dnes

TIP: Pro jednodušší nahrání karty doporučujeme mít povolené platby kartou na internetu. Nastavení vám zabere minutu. Svou kartu nahrajete do aplikace, přepíšete ověřovací SMS a je to. Podrobný návod pro nastavení placení mobilem najdete na www.csob.cz/xpay.

Jak platit kartou přes mobil Česká spořitelna?

Jak platit v obchodech
  1. Pro platby pod 500 Kč stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit telefon zadní částí k platebnímu terminálu. Takto lze provést maximálně 3 transakce za sebou, poté bude vyžadováno ověření přihlášením do telefonu.
  2. Platby od 500 Kč výše jsou ověřovány přihlášením do telefonu.

By Zalea

Similar articles

Jak vypnout počítač v určitý čas? :: Jak platit mobilem Xiaomi?
Užitečné odkazy