Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem Xiaomi?

Jak platit mobilem Xiaomi?

S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC také konečně dorazila jedna z nejžádanějších funkcí. Lze s ním díky spolupráci s Mastercard provádět bezkontaktní platby. Ode dneška lze za nákupy zaplatit prostým přiložením náramku k platebnímu terminálu. Karta Mastercard je v Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC uložena ve formě tokenu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak platit mobilem když nemám NFC?

Třetí je alternativou k druhé, figuruje na pozici náhradníka za platební karty, avšak nevyžaduje přítomnost NFC v telefonu. Můžete ji tedy používat i na levnějších telefonech. Tato metoda placení telefonem bez NFC funguje tak, že naskenujete QR kód, který vás odkáže do speciální aplikace, v níž provedete platbu.
Jak funguje platební karta v mobilu?
Platit můžete telefony s operačním systémem Android 8 nebo vyšším. Při placení v obchodech stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit ho k terminálu. V některých případech budete muset telefon odemknout (platby nad 500 Kč nebo pokud jste platili bez odemčení třikrát po sobě). Aplikaci Google Pay nemusíte otevírat.

Navíc, jak platit mobilem u air bank?

Stačí mít naši kartu, telefon s Androidem podporující funkci NFC a v něm nainstalovanou aplikaci My Air. Pak už je to ťukec. V záložce Karty a nálepky v aplikaci My Air ťukněte na kartu, kterou budete při placení telefonem používat. V detailu karty ťukněte na „Přidat do Google Pay".
Jak platit přes telefon Čsob?
Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB
  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay" pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.

Související článek

Jak zapnout placeni mobilem?

Mobilní platby můžete zdarma zapnout v mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky. Funguje to pouze s telefonem, který podporuje technologii Near Field Communication. Zůstatek na účtu můžete zkontrolovat pomocí služby Google Pay.

Jak dostat NFC do mobilu Xiaomi?

Postup, jak zjistíte, že mobil podporuje NFC, je opravdu jednoduchý.
  1. Otevřete Nastavení.
  2. Pokračujte do sekce Připojení a sdílení.
  3. Jestliže je v této sekci přepínač NFC, pak ho váš telefon podporuje.
A jak zprovoznit nfc?
Zapnutí NFC (Near Field Communication)
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.
  3. Zapněte možnost Používat NFC.

Proč mi nejde platit mobilem?

Zkontrolujte, že je software ve vašem telefonu certifikován funkcí Play Protect. Pokud jste svůj telefon upravovali, zkontrolujte, že splňuje standardy bezpečnosti. Služba Google Pay nemusí fungovat na telefonech, které: Využívají vývojářské verze systému Android.
A další otázka, co dělat když nemám nfc?
Potřebujete jen chytrý telefon s operačním systémem Android a iOS, poté si stáhnete aplikaci InCard, vložíte údaje o jakékoli platební kartě MasterCard nebo Visa, odemknete ji pro platby na internetu a můžete ji začít používat.

Jak platit mobilem bez karty?

Toto „placení přes mobil" je velmi jednoduché: Vezmete do ruky telefon, přiložíte jej k terminálu stejně jako běžnou bezkontaktní kartu, zadáte do něj PIN a máte zaplaceno. Nejpromyšlenější jsou komplexní řešení jako Google Pay nebo Apple Pay, přičemž obě jmenované služby už bez problémů běží i v Česku.

By Ingra Spiroff

Similar articles

Jak platit mobilem Iphone Česká spořitelna? :: Jak zvětšit listu?
Užitečné odkazy