Domovská stránka > J > Jak Potvrdit Nové Podmínky Na Whatsapp?

Jak potvrdit nové podmínky na WhatsApp?

Nově se zde píše, že nové podmínky a zásady o ochraně informací budou platné od 8. února. O tomto jsou uživatelé informováni skrze vyskakující okno přímo v aplikaci. Menším textem je zde ale podstatná informace, že pokud uživatel chce nadále používat službu WhatsApp, musí s novými podmínkami souhlasit.

Přečtěte si více

Související článek

Co utváří osobnost vnitřní podmínky?

Dochází k formování osobnosti. Existují vnitřní podmínky (biologické, psychologické, současný stav). Každý vnější projev činnosti člověka je hra, učení, práce.

A co je to vocap?

Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.
A další otázka, jak přenést fotky z whatsapp?
Chcete-li fotografie automaticky ukládat na své zařízení:
  1. Android: Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > zaškrtněte možnost Zobrazovat média v galerii.
  2. iPhone: Otevřete WhatsApp > klepněte na Nastavení > Chaty > zapněte možnost Uložit do složky fotoaparátu.

Když to vezmeme v úvahu, jak přeposlat fotky z whatsappu?

Přeposílání médií, dokumentů, polohy nebo kontaktů

Klepněte na příslušnou zprávu, kterou se chystáte přeposlat, a přidržte ji. Potom klepněte na Přeposlat. Můžete označit i několik zpráv najednou. Klepněte na ikonu Přeposlat .
A jak zálohovat fotky z whatsappu?
Otevřete WhatsApp. Klepněte na ikonu Více možností > Nastavení > Chaty > Zálohování chatů > Zálohovat na Disk Google. Zvolte si kteroukoli frekvenci zálohování kromě Nikdy. Zvolte účet Google, na který chcete historii svých chatů zálohovat.

Související článek

Jak Zasifrovat WhatsApp?

Zálohy se šifrují end-to-end. Existují chaty s odposlechem.

Jak se přihlásit na WhatsApp bez čísla?

Víme jak používat WhatsApp bez telefonního čísla
  1. Pokud v telefonu Whatsapp máte, odinstalujte jej.
  2. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci znovu.
  3. WhatsApp vyžaduje sms autorizaci, z tohoto důvodu udržujte telefon v režimu letadlo (Airplane mode).
  4. Otevřete aplikaci a zadejte jakékoliv telefonní číslo.
Jak poslat zprávu z PC na WhatsApp?
Jakmile máte funkční aplikaci v telefonu a ověřené mobilní číslo, přejděte na PC na stránku WhatsApp pro Web. V pravém horním rohu se objeví QR kód, který je třeba oskenovat telefonem – otevřete WhatsApp a klikněte na Menu (tři tečky v pravém dolním rohu) a dále na WhatsApp Web a kliknout na přidat zařízení/symbol +.

A jak nainstalovat whatsapp bez sim karty?

WhatsApp však můžete zprovoznit i na zařízeních, které nejsou slotem pro SIM kartu vybaveny, tedy například na tabletu. Nejprve jako obvykle nainstalujte WhatsApp z obchodu Play. Po instalaci po vás bude program chtít zadat telefonní číslo, na které zašle prostřednictvím SMS aktivační kód.
Navíc, jak skrýt že jsem on line na whatsapp?
Změna nastavení soukromí
  1. Na zařízení typu: Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit: komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy), komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,

Jak zjistit polohu telefonu přes WhatsApp?

Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone" neboli „Najděte svůj telefon" odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

By Ja Brannock

Similar articles

Jak změnit klávesy na klávesnici? :: Jak udělat stín v Canvě?
Užitečné odkazy