Domovská stránka > J > Jak Pecovat O Nové Tetování?

Jak pecovat o nové tetování?

Na kůži by neměla zůstat silná vrstva, ale jen tenký film, aby mohla pokožka dýchat a správně se hojit. Pokud se kůže stále hojí, nemažte místo žádným jiným krémem. První noc po tetování si kůže vytváří vlastní ochrannou vrstvu, a tak musí být pokožka v klidu. Ráno tetování opět omyjte jemným antibakteriálním mýdlem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se tvori nové buňky?

Ve fázích G1 a G2 se tvoří a ukládá energie pro následné dělení.

A další otázka, jak chranit tetování?

Po skončení sezení: Po dokončení tetování tatér místo potře vazelínou a zakryje ochrannou fólií. Tím je tetování chráněno před bakteriemi a možnou kontaminací. Doma si ochrannou fólii sundejte a tetování opatrně omyjte vlažnou vodou, před tím si ale nezapomeňte umýt ruce antibakteriálním mýdlem.
Jak dlouho tetování mazat?
Jak dlouho mazat tetování

Rozhodně je násilně neolupujte a neškrábejte. V akutní fázi je potřeba mazat tetování alespoň jeden týden. V ideálním případě mažte až do úplné regeneraci pokožky, co může být až 6 měsíců.

Následně, jak dlouho svědí tetování?

Je normální, že tetování během hojení svědí, může svědit až měsíc po zahojení. Tak dlouho totiž trvá, než se pigmenty tetovací barvy smísí s vašimi pigmenty a i proto je možné tetování opravit až po měsíci po jeho zahojení.
Proč se mi Rozpíjí tetování?
Taky časem a stálou regenerací buněk každá buňka pokožky mění svůj tvar a nakonec je nahrazena jinou a tím pádem i trochu přesune částečky pigmentu. To má za následek rozpíjení tetování.

Související článek

Jak správně pečovat o mobil?

Telefon nemusíte nabíjet na 100 %. Nabíjení na 80 % již není ideální. Mýtus spočívá v tom, že při koupi nového zařízení je třeba baterii kalibrovat, což znamená několikrát po sobě ji vybít na nulu a poté znovu nabít na 100 %.

Jak dlouho umývat tetování?

Před zahájením očisty tetování je nezbytné si VŽDY omýt ruce tekutým antibakteriálním mýdlem ideálně horkou vodou. 2 – Ránu omýváme vlažnou vodou, protože potřebujeme kůži očistit od veškerých tekutin (plazma, krev, koagulanty atd), které tělo vylučuje. Tato činnost by neměla trvat déle než 2-3 minuty.
Pokud jde o toto, jak se starat o tetování aby nevybledlo?
Tatér by vám měl tetované místo zabalit do fólie, kterou byste měli na místě nechat minimálně přes celou noc, popřípadě se řídit pokyny tatéra. Poté, co fólii sundáte, můžete pokožku opatrně umýt mýdlem s pH neutrálním a vlažnou vodou. Rozhodně nesmíte používat parfemované sprchové gely a mycí houby nebo žínky.

Jak casto Umyvat cerstve tetování?

Odbornice zároveň vyvrací mýtus, že by se čerstvé tetování nemělo příliš často omývat. „Dokud je kůže otevřená a na povrchu kondenzuje plazma a přebytečný inkoust, je třeba tetování omývat několikrát denně, aby se z těchto tekutin nevytvořil stroupek," vysvětluje.
Jak chránit nové tetování před sluncem?
Neopalujte se!

Svoje tetování chraňte také před přímým sluncem. Celých pět týdnů po tetování nevystavujte obrázek slunci a mějte ho zakrytý oblečením nebo šátkem. Další dva měsíce pak mažte tetování opalovacím krémem s faktorem minimálně SPF 50. Raději se ale držte ve stínu.

Navíc, co dodrzovat po tetování?

Čerstvé tetování omývejte a mažte

A co dělat poté, až fólii sundáte? „Svým klientkám vždy doporučuji omývat tetování antibakteriálním mýdlem a mazat hojicím krémem, který je na to určený," popisuje tatérka Deni tečkuje. Tetování vždy po omytí namažte tenkou vrstvou krému.

By Yancy

Similar articles

Jak dlouho po tetování nepít? :: Co znamená zivotnost SSD disků?
Užitečné odkazy