Domovská stránka > J > Jak Zjistit Kondici Baterie U Androidu?

Jak zjistit kondici baterie u Androidu?

Tajné kódy pro Android
  1. Otevřete na telefonu aplikaci Telefon.
  2. Zadejte kód * # * # * # * # 4636 v aplikaci.
  3. Aniž byste museli stisknout tlačítko volání, na obrazovce se otevře nové menu.
  4. V nabídce, která se otevře na obrazovce, přejděte na možnost s názvem Stav baterie (tento název může být v telefonu v angličtině).

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak zjistit kondici baterie Apple?

Prvně na vašem iPhonu otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže a rozklikněte záložku Baterie. Na další obrazovce, která se zobrazí, klepněte na kolonku Kondice baterie. Zde už věnujte pozornost procentuálnímu údaji v řádku Maximální kapacita.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit kondici baterie?
Pomocí jednoduchého kódu se také můžete podívat přímo do testovacího menu Androidu, kde se vám zobrazí informace, včetně zdraví baterie. Stačí přejít k aplikaci telefon a otevřít si číselník. Do něj napište následující kód *#*#4636#*#*. Z nabídky, která vám vyskočí, vyberte možnost info o baterii.

Jak zjistit stav iPhone?

Nejdříve je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení. Poté se přesuneme do záložky Obecné a rozklikneme možnost Informace. Nyní se nám otevřely veškeré informace o našem zařízení, od kapacity úložiště, přes název operátora až po kolonku Model, která nás v tomto případě zajímá.
Lidé se také ptají, jak dlouho vydrží baterie iphonu 13 pro max nabitá?
A na co tedy youtuber přišel? Zejména na to, že iPhone 13 Pro Max vydržel v jeho testu 9 hodin a 52 minut nepřetržitého používání, což znamená nový rekord mezi smartphony.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak dlouho vydrzi baterie iPhone 13?

Výdrž baterie: i dva dny na jedno nabití

Uvnitř iPhonu 13 je paradoxně ještě o něco větší baterie (3 240 mAh) než v iPhonu 13 Pro (3 095 mAh). Nabití 20W originálním Apple adaptérem z 0 na 75 % přitom trvá zhruba 45 minut, do 100 % pak celkem hodinu a půl.
Jak dlouho vydrží iPhone 8?
Podle rozborky se u nového iPhone 8 dočkáme kapacity baterie 1821 mAh, iPhone 7 přitom nabízel kapacitu 1960 mAh, což je o celých 7 % více. Při testech byl jas displeje nastaven na hodnotu 200 nitů. Testy prokázaly výdrž iPhonu 8 po celých 8 hodin a 37 minut, iPhone 7 naproti tomu vydržel „jen" 7 hodin a 46 minut.

Lidé se také ptají, jak na vydrz baterie?

8 tipů, jak prodloužit výdrž baterie telefonu
  1. Vypněte funkce, které nevyužíváte.
  2. Upravte jas displeje, slabší podsvícení prodlouží výdrž
  3. Vylaďte synchronizace a procesy na pozadí
  4. Aplikace nechte spuštěné, zlepšíte výdrž baterie.
  5. Instalujte úspornější aplikace, které šetří baterii telefonu.
Jak dlouho vydrzi baterie iPhone 12?
Konkrétně tedy, pro rekapitulaci, nabízí 12 mini patnáctihodinovou výdrž na jedno nabití, největší 12 Pro Max pak dokáže na jedno nabití vydržet až 20 hodin.

A jak rychle vybít iphone?

V případě, že se snažíme o nejrychlejší možné vybití baterie, je hraní náročných 3D titulů velice dobrou volbou. Ideální je také připojit sluchátka a zvuk nechat vystupovat právě pomocí nich.

By Boswall Bleasdale

Similar articles

Jak nastavit rozlišení obrazovky? :: Jak nastavit procenta Baterie iPhone 13 pro?
Užitečné odkazy