Domovská stránka > J > Jak Odhlasit Macbook Z Icloudu?

Jak Odhlasit Macbook z iCloudu?

Odhlášení na Macu
  1. Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému.
  2. Klikněte na Apple ID a pak na Přehled.
  3. Klikněte na Odhlásit se.
  4. Pokud před odhlášením chcete na Macu zachovat kopii svých dat z iCloudu, zaškrtněte příslušná políčka.
  5. Pokud chcete na Macu zachovat kopii hesel v Safari, klikněte na možnost Ponechat na Macu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se odhlásit z emailu na iPhone?

V mobilním zařízení můžete otevřít aplikaci Gmail. Vaše profilová fotografie je v pravém horním rohu. Na tomto zařízení můžete spravovat účty. Odstranění ze zařízení.

Jak obnovit Macbook z iCloudu?

V případě obnovení dat z iCloud Drive stačí kliknout na možnost Obnovit soubory. Webové rozhraní iCloudu se poté pokusí najít všechny obnovitelné soubory. Pokud chcete nějaký ze souborů obnovit, tak jej označte, a poté zvolte možnost Obnovit. Tímto se soubor objeví na tom místě, odkud byl původně odstraněn.
Následně, jak se vypina macbook air?
Z řádku nabídek vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Stiskněte zapínací tlačítko (®) a v zobrazeném dialogu klepněte na příkaz Vypnout.

Někdo se také může ptát, jak se zapina imac?

Chcete-li začít pracovat s Macem budete jej muset nejdřív zapnout. Umístění zapínacího tlačítka se liší v závislosti na typu počítače a také na roku výroby. Mac Pro má zapínací tlačítko na přední straně, iMac a Mac mini na zadní, MacBook Air nebo MacBook Pro pod víkem.
A další otázka, jak se zapina apple pocitac?
Apple včera s příchodem nových MacBooků Pro nezrušil jen svítící jablíčko a fyzickou klávesu escape, ale také power tlačítko, pomocí kterého jsme až do teď zapínali počítače od Applu a vlastně se jím zapínají i všechny ostatní počítače nebo notebooky na trhu.

Související článek

Jak dostat fotky z iCloudu?

Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

Jak vyčistit Macbook?

Při čištění obrazovky MacBooku, MacBooku Pro nebo MacBooku Air nejdřív počítač vypněte a odpojte napájecí adaptér. Navlhčete čistou vodou měkký hadřík, který nepouští vlákna, a obrazovku počítače jím vyčistěte. Před čištěním těžko odstranitelných šmouh můžete hadřík navlhčit 70% roztokem izopropylalkoholu (IPA).
Jak formátovat Macbook Pro?
Během restartování Macu podržte stisknuté klávesy Cmd a R, dokud se nezobrazí okno Utility macOS. Vyberte volbu Disková utilita a klikněte na Pokračovat. Vlevo vyberte startovací disk a klikněte na Smazat. Následně klikněte na místní nabídku Formát, vyberte Mac OS rozšířený, zadejte název a klikněte na Smazat.

Jak smazat správce Mac?

Ujistěte se, že jste přihlášeni k uživatelskému účtu administrátora. Otevřete Předvolby systému a klepněte na položku Uživatelé a skupiny. Zvolte účet, který chcete smazat, a klepněte na možnost „-„ (pod položkou Možnosti přihlášení). Klikněte na možnost Odstranit uživatele.
Jak restartovat Macbook Air?
Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat... Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.

Jak obnovit Apple do továrního nastavení?

Jak resetovat tovární nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Klepněte na Nastavení > Obecné > Přenést nebo resetovat [Zařízení] Potom klepněte na Smazat data a nastavení.
  2. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte svůj kód nebo heslo k Apple ID. Pak potvrďte, že chcete zařízení smazat.
  3. Počkejte, než se zařízení smaže.

By Drake Lofquist

Similar articles

Jak resetovat iPad do továrního nastavení bez hesla? :: Jak vymazat Mac s procesorem m1?
Užitečné odkazy