Domovská stránka > J > Jak Zjistit Historii Volání Iphone?

Jak zjistit historii volání iphone?

Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak najít smazanou historii?

Obnovit smazanou historii Google: otevřete Koš a zkontrolujte, zda jsou tam dočasně uloženy smazané soubory historie. Pokud ANO, vyberte je a vyberte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud NE, možná jste trvale odstranili historii prohlížení.
Kde najdu historii v telefonu?
Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  1. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Historie.
  2. Chcete-li určité stránky navštívit, klepněte na příslušnou položku. Chcete-li stránky otevřít na nové kartě, klepněte na položku a podržte ji.

Jak obnovit smazané hovory?

Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.
A jak zjistit zmeskany hovor?
Informační SMS vypadá, jako by přišla z telefonního čísla toho, kdo vám zkoušel volat. Pokud máte toto telefonní číslo v seznamu, zobrazí se pod příslušným jménem. Informaci o zmeškaném hovoru uchováváme 2 dny. Pokud si po tu dobu nezapnete telefon nebo se nevrátíte na signál, tak vám SMS o zmeškaném hovoru nepřijde.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Lidé se také ptají, jak získat záznam hovoru?

Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí.
Jak zvýšit historii hovorů iPhone?
Jak zvýšit historii hovorů
  1. K instalačnímu programu přistupujeme z iPhone.
  2. Hledáme a instalujeme Oprava historie hovorů
  3. Kompletně restartujeme iPhone.

Následně, jak funguje aplikace duo?

Google Duo je aplikace pro iOS a Android, pomocí které lze provádět videohovory. Sází na jednoduchost. Stačí zadat své telefonní číslo a člověk může okamžitě komunikovat s lidmi ze svého telefonního seznamu. Kvalitu obrazu aplikace nastavuje automaticky podle aktuální sítě.
A jak najít historii v chromu?
Zobrazení historie
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Historie. Historie.

Kde je uložena historie prohlížeče?

Historie prohlížení a stahování: Historie prohlížení je seznam stránek, které jste navštívili a které se zobrazují v nabídce Historie, v okně Knihovna stránek v sekci Historie, a v našeptávači adresního řádku. Historie stažených souborů je seznam souborů, které jste stáhli.

By Viafore Revils

Similar articles

Jak obnovit soubory cookie? :: Jak se dostat na email bez hesla centrum?
Užitečné odkazy