Domovská stránka > J > Jak Udělat Prtsc Na Pc?

Jak udělat Prtsc na PC?

Pamatujte si klávesovou zkratku Win + levý Shift + S, která rovnou spustí proces pořízení printscreenu na Windows 10.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

A další otázka, jak se dělá print screen na hp?

Nejjednodušší cestou je stisk klávesy s označení Prt sc, Print Screen (na různých klávesnicích může být mírná odchylka v nápisu, ale vždy byste ji měli poznat). Někdy může být vyžadována kombinace s funkční klávesou Fn.
Když to vezmeme v úvahu, jak screenovat na macbooku?
Pořízení snímku obrazovky na Macu
  1. Snímek obrazovky pořídíte současným stisknutím a podržením těchto tří kláves: Shift, Command a 3.
  2. Pokud se v rohu obrazovky objeví miniatura, kliknutím na ni můžete snímek obrazovky dále upravit. Nebo počkejte, až se snímek obrazovky uloží na plochu.

Následně, jak udělat snímek obrazovky na iphone?

Pořízení snímku obrazovky na iPhonu
  1. Stiskněte současně boční tlačítko a tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Rychle obě tlačítka uvolněte.
  3. Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva miniaturu zavřete.
Kde najít Snímky obrazovky?
Pokud chcete najít herní klipy a snímky obrazovky, vyberte Start > Nastavení > Hraní > Zachycení a potom v části Umístění zachycení vyberte Otevřít složku.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Jak se dělá screen na Samsungu?

Kombinace tlačítek

Stejně jako u většiny chytrých telefonů se systémem Android se při pořizování snímku obrazovky na telefonu Samsung kombinuje stisk zapínacího tlačítka s tlačítkem zeslabení hlasitosti. Tlačítka stačí držet po dobu jedné sekundy, jinak můžete vyvolat vypnutí zařízení či úplně ztišení hlasitosti.
Můžete se také zeptat, jak udělat screenshot celé stránky android?
Po výběru požadované části webové stránky, kterou chcete zachytit, klepněte vpravo dole na fajfku. Poté se otevře editor, ve kterém můžete screenshot ještě upravit. Nakonec stiskněte vpravo nahoře na tlačítko „Další„.

Můžete se také zeptat, jak udělat screenshot na samsung a50?

u telefonu Samsung A50 se screenshot dělá současným stisknutím tlačítek Volume Down a Power na boku přístroje. Tato tlačítka je potřeba stisknout krátce nebo je podržet- toto záleží na verzi OS Android, kterou máte v telefonu a musíte tedy vyzkoušet.
Jak označit část obrazovky?
Zkratka Win + Shift + S nabídne okamžitý ořez snímku obrazovky. Po stisknutí Win + Shift + S se kurzor myši promění v křížek. Obrazovka ztmavne a vy budete moci křížkem vybrat obdélníkovou oblast přetažením (stisknout levé tlačítko myši, podržet, vybrat pohybem, pustit).

Jak pořídit snímek stránky?

Tip: Pořídit snímek stránky lze i následujícími způsoby:
  1. Klikněte pravým tlačítkem myšiZa podržení klávesy control klikněte do prázdného místa na webové stránce a z místní nabídky zvolte Pořídit snímek stránky.
  2. Pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Scommand + shift + S.

By Graybill

Similar articles

Jaké jsou klávesové zkratky? :: Jak udělat screenshot na notebooku HP?
Užitečné odkazy