Domovská stránka > J > Jak Nastavit Délku Příběhu Na Instagramu?

Jak nastavit délku příběhu na Instagramu?

Jak jistě většina z vás ví, tak Instagram videa do Stories limituje 15 sekundami, což některým uživatelům nemusí úplně dostačovat. Pokud se tedy rozhodnete pro nahrání delšího videa, jedinou možností je, abyste video „rozkouskovali“ na několik 15 sekundových, a poté je postupně do Stories nahráli.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

A co znamená preposlano na stories?

Příběhy zůstávají viditelné vždy jen 24 hodin a potom zmizí.

Pokud svému kamarádovi přepošlete Stories někoho jiného, a kamarád si ji nestihne během 24 hodin přehrát, (počítá se čas, kdy byla autorem nahraná do Stories, nikoliv kdy jste ji někomu přeposlali) pak ze zprávy zmizí a nemá šanci ji vidět.
Někdo se také může ptát, jak dlouho je na instagramu příběh?
Fotky a videa, která v příběhu sdílíte, zmizí z kanálu, vašeho profilu i z Directu po 24 hodinách, pokud příběh nepřidáte do výběru. Nezapomeňte, že fotky a videa z příběhu si také můžete ukládat nebo příběh sdílet v kanálu. Bylo to užitečné?

Jak na Instagramu sdilet příběh nekoho jineho?

Sdílení cizích Stories do zpráv

Stačí kliknout dole v příběhu na symbol vlaštovky, vybrat daný kontakt a odeslat. Ke Stories můžete příjemci přidat i vlastní zprávu. Poslaný příběh pomocí zprávy se bude chovat jako ostatní příspěvky, které sdílíte v Direct Message.
Někdo se také může ptát, jak vytvorit kviz na instagramu?
1,6 tis. Kvíz samolepky jsou již k dispozici na Androidech a postupně se odkrývají všem uživatelům. Pokud byste si chtěli tento formát vyzkoušet, ale nechcete pokládat konkrétní otázky, pak stačí poklepat na ikonu kostek. Ty se zobrazují ve spodní části obrazovky a Instagram uveřejní náhodnou otázku.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

A další otázka, jak dlouho muze být video na instagramu?

Minimální snímkovací frekvence videí by měla být 30 FPS (snímků za sekundu) a minimální rozlišení by mělo být 720 pixelů. Maximální velikost souboru videa s délkou deset minut nebo kratšího je 650 MB. Maximální velikost souboru videa s délkou až 60 minut je 3,6 GB.
A další otázka, jak sdilet stories ve stories?
Aplikace Instagram pro Android a iPhone
  • Pod fotkou nebo videem v kanálu příspěvků klepněte na .
  • Klepněte na Přidat do příběhu příspěvek/video.
  • Klepněte na Poslat.
  • U možnosti Váš příběh klepněte na Sdílet a pak na Hotovo.

Navíc, co znamená oslovene ucty na ig?

Oslovené účty

Když na tuto metriku klepnete, zobrazí se vám další podrobnosti o dosahu a zobrazeních vašeho účtu. Také uvidíte přehledy aktivity účtu, jako třeba návštěvy profilu nebo webu. Pokud máte na profilu tlačítko akce, zobrazí se vám počet klepnutí na toto tlačítko.
Jak se rádi lidi na Instastories?
Lidé na prvních pozicích mívají nejblíže k vašemu účtu (a vy nejblíže k jejich). Algoritmy Instagramu zároveň určují kdo více (či méně) uvidí vaše příspěvky a tady to bude něco podobné – trochu si tak můžete udělat představu o lidech, kterým nejspíš Instagram ukazuje vaše příspěvky více než ostatním.

Jak uložit příběh z Instagramu?

Jak si můžu fotku nebo video z příběhu na Instagramu uložit do galerie fotoaparátu telefonu?
  1. Otevřete si příběh.
  2. Vpravo dole na fotce nebo na videu, které chcete uložit, klepněte na (iPhone) nebo (Android).
  3. Klepněte na Uložit (iPhone) nebo na Uložit fotku/video (Android).

By Rudich Alisauskas

Similar articles

Jak dát video do Stories? :: Jak využít staré počítače?
Užitečné odkazy