Domovská stránka > J > Jak Dát Video Do Stories?

Jak dát video do Stories?

Vložení do Stories

Pro nahrávání videa do Příběhů stačí buď přejet palcem doprava z hlavní obrazovky Instagramu, nebo kliknout na znak + u vlastního profilového obrázku. Módy videa jsou Normální, Boomerang, Superzoom, Přehrávání pozpátku a Handsfree.

Přečtěte si více

Související článek

Co je video codec?

Video je sekvence obrázků.

Jak zastavit Stories na Instagramu?

Stačí na displeji telefonu podržet prst.

Přehrávání InstaStories se v tu chvíli zastaví.
Pokud jde o toto, jak sdilet sekvenci na instagramu?
Klepněte na Sdílet na a pak na Úvodní. Budete si moct změnit úvodní fotku a napsat k ní popisek. Pokud svoji sekvenci chcete sdílet ve svém příběhu místo v oddílu Prozkoumat, klepněte nahoře na Příběhy. Klepněte na Další a potom na Sdílet.

Jak sdílet cizi Reels na Stories?

Po dokončení Reels klipu klepněte na šipku směřující doprava ve spodní části obrazovky. Budete přesměrováni na obrazovku Sdílet, kde si zvolíte možnosti sdílení na kartu Reels, feed nebo Stories.
A proč mi nejdou sdílet příspěvky na instagramu?
Pokud se díváte na zajímavý příspěvek, tak můžete dávat Líbí, můžete komentovat, můžete ho poslat přímou zprávu, ale přímá možnost sdílet příspěvek na vlastní profil dostupná není. Vzít cizí fotku a dát ji na vlastní profil můžete jenom pokud vám k tomu dá autor souhlas (buď ho požádáte nebo uvádí, že to je možné).

Související článek

Co je to 4K video?

4K je nový video standard, který se mírně liší od Ultra HD a dalších formátů. Název formátu 4K je odvozen od hodnoty horizontálního rozlišení, které představuje počet jednotlivých pixelů dosahující hodnoty 4 000.

Jak zmenit barvu polohy na IG?

Je to jednoduché, na kterékoliv ikonce barvy podržte chvíli prst a při držení na obrazovce přejíždějte po barvách, až vyberete tu správnou. Funguje to jak při psaní textu, tak při kreslení.
Jak zmenit barvu polohy na Instagramu?
Úplně vlevo dole je ikonka tzv.

Tu stiskněte a pak už jen prstem najeďte na barvu, kterou chcete využít.

A další otázka, jak dlouho muze být reels?

Můžete tu natáčet, stříhat a upravovat videa v délce od 15 do 30 sekund, zatímco TikTok nabízí větší časové rozmezí, a to od 3 do 60 sekund. V obou případech pak můžete k natáčení používat pouze smartphone.
Navíc, jak nahrát kvalitni video na instagram?
Přihlaste se do svého Instagramu v prohlížeči, klikněte na Změna hesla tlačítko a poté vyberte IGTV záložka. Zde můžete kliknout na Nahrát tlačítko pro zveřejnění videí IGTV. Krok 2. Poté musíte kliknout na „+"Tlačítko nalevo pro nahrání vašeho videa.

Kdy dát Reels na Instagram?

I Instagram zaznamenal oproti roku 2020 jisté rozšíření ,,nej" časových oken vhodných pro zveřejňování. Svůj podíl na tom jistě má i spuštění nového formátu Reels nebo vylepšené Stories. Jako nejlepší vychází úterní okno mezi 11:00 a 14:00, celkově pak od pondělí do pátku v 11:00.

By Bills

Similar articles

Jaký programovací jazyk pro začátečníka? :: Jak nastavit délku příběhu na Instagramu?
Užitečné odkazy