Domovská stránka > J > Jak Nakoupit Akcie Avast?

Jak nakoupit akcie Avast?

Akcie společnosti Avast se nakupují a prodávají na burze s cennými papíry. Existuje ovšem alternativní způsob, který vám umožní spekulovat na růst nebo pokles hodnoty akcií, aniž byste je museli vlastnit. Rozdílová smlouva neboli CFD je investiční nástroj, který se obchoduje přes internet u CFD brokerů.

Přečtěte si více

Související článek

Co je Avast Cleanup prémium?

Náš nástroj nové generace se jmenuje Avast Cleanup Premium. Zrychluje počítač, uvolňuje místo na disku a odstraňuje problémy.

Jak funguje Avast?

Avast Mobile Security chrání vaše zařízení s Androidem před známým malwarem a hrozbami a v závislosti na zvolených nastaveních sleduje příchozí a odchozí datové přenosy. Vaše zařízení se snažíme ochránit před všemi možnými hrozbami, avšak žádné bezpečnostní řešení není 100% účinné.
Pokud jde o toto, co je to avast antivirus?
Avast Free Antivirus odhalí, zablokuje a odstraní všechny typy malwaru – viry, adware, spyware, trojské koně a další. Také zabezpečí vaši Wi-Fi síť a v reálném čase vás ochrání před phishingovými útoky, nebezpečnými weby a počítačovými exploity.

Jaký antivir do mobilu?

Zde je 5 nejlepších a opravdu bezplatných antivirových programů pro Android, které jsme našli:
  • Total AV Free Antivirus.
  • BullGuard Free Antivirus.
  • Panda Free Antivirus.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • ZoneAlarm Free Antivirus.
Jaký antivir je ve Windows 10?
Windows Defender 4.18. F-Secure SAFE 17. Kaspersky Internet Security 19. Norton Security 22.17.

Související článek

Jak vypnout Avast AntiTrack?

Výběrem nastavení v levém podokně můžete zapnout ochranu proti sledování a detekci sledování. Pokud budete vyzváni k potvrzení změny, klepněte na tlačítko Ano.

Pokud jde o toto, kde stáhnout antivirus?

Stažení a instalace Avast Free Antivirus

Jak už jsme naznačili, tak Avast Free Antivirus pro Windows je základní bezpečnostní software, který virům, spywaru a jiným škodlivým hrozbám brání v napadení vašeho počítače. jeho stažení probíhá výhradně přes stránky společnosti Avast.
Kdo je majitel Avastu?
Avast Software
Avast Software s.r.o.
Zaměstnanci1700+
Mateřská společnostAvast
MajiteléPavel Baudiš a Eduard Kučera (46%) CVC Capital Partners (29%) Summit Partners (7%)
Dceřiné společnostiAVG Technologies Piriform HideMyAss!

Někdo se také může ptát, kdo je ondra vlcek?

Jaký je Ondřej Vlček? Patří ke stovce nejbohatších Čechů, stojí za jedním z největších obchodů v historii českého byznysu a společně se svojí ženou založil největší soukromou nadaci v zemi.
Jak nainstalovat ESET na mobil?
Otevřete řpímo v daném zařízení aplikaci Google Play, do hledacího chlívečku zadajte "eset mobile security" a dejte vyhledat. Po vyhledání správné aplikace klikněte na tlačítko Instalovat. Počkejte na dokončení instalace aplikace ESET Mobile Security a na zkontrolování aplikace funkcí Play Protect.

Navíc, jak vypnout antimalware?

Pravým myšítkem klikněte do prostoru v pravém sloupci a v kontextovém menu vyberte Nový a klikněte na Hodnota DWORD. Dvojklikem nově vytvořenou hodnotu otevřete a pojmenujte ji DisableAntiSpyware. Její hodnotu pak nastavte na 1 čímž Windows Defender deaktivujete.

By Mitchael Keegan

Similar articles

Kde si můžu stahovat hry? :: Jak nainstalovat antivir?
Užitečné odkazy