Domovská stránka > C > Co Je Avast Anti Track?

Co je Avast Anti track?

Avast AntiTrack je aplikace na ochranu soukromí, která vás při prohlížení internetu chrání před nejnovějšími technologiemi pro online sledování. Avast AntiTrack přidává falešné údaje do dat, která tvoří vaši digitální stopu.

Přečtěte si více

Související článek

Co je Avast Cleanup prémium?

Náš nástroj nové generace se jmenuje Avast Cleanup Premium. Zrychluje počítač, uvolňuje místo na disku a odstraňuje problémy.

Co je AVG AntiTrack?

AVG AntiTrack je aplikace na ochranu soukromí, která vás při prohlížení internetu chrání před nejnovějšími technologiemi pro online sledování. AVG AntiTrack přidává falešné údaje do dat, která tvoří vaši digitální stopu. Tím klame různé nástroje na sledování informací a další subjekty, které se o vás zajímají.
Co je to Avast?
Avast Software s.r.o. je česká nadnárodní společnost zabývající se počítačovou bezpečností, založená roku 2010 jako následník družstva Alwil Software, jehož historie sahá až do roku 1988.

Můžete se také zeptat, kdo je majitelem avastu?

Pražskou antivirovou firmu založili Eduard Kučera a Pavel Baudiš, kteří svůj první antivirus vytvořili už roku 1988. V roce 2016 Avast ovládl svého českého konkurenta AVG a stal se největší antivirovou firmou světa z hlediska počtu uživatelů. Těch má nyní společnost přes 435 milionů.
Jak funguje Avast?
Co je Avast Mobile Security? Avast Mobile Security pro Android je bezpečnostní aplikace, která chrání mobilní zařízení před phishingem, malwarem a spywarem a také před škodlivými viry, jako jsou trojské koně.

Související článek

Co je to Anti malware?

Antimalware je softwarový nástroj, který chrání počítač před napadením. Do počítače jej můžete získat různými způsoby.

Co to je AVG?

AVG AntiVirus, AVG (AntiVirus Guard) je antivirový program od české firmy AVG Technologies, určený pro operační systémy Microsoft Windows, GNU/Linux, Apple macOS, iOS stejného výrobce a Google Android (dříve také pro MS-DOS).
Jaké jsou antivirové programy?
Antivirové programy – osvědčení distributoři
  • Antivirové programy ESET NOD32.
  • Antivirové programy Bitdefender.
  • Antivirové programy F-SECURE.
  • Antivirové programy Avast.
  • Antivirové programy AVG.
  • Antivirové programy SPAMfighter.

Následně, jak stáhnout antivirový program zdarma?

Stažení a instalace Avast Free Antivirus

Jak už jsme naznačili, tak Avast Free Antivirus pro Windows je základní bezpečnostní software, který virům, spywaru a jiným škodlivým hrozbám brání v napadení vašeho počítače. jeho stažení probíhá výhradně přes stránky společnosti Avast.
Lidé se také ptají, co to je antivirový program?
Pojem "antivirus" používáme pro označení i těch nejpokročilejších bezpečnostních řešení. Antivirus dnes chrání uživatele nejen před jednoduchými viry ale i před hrozbami, které jsou mnohem sofistikovanější. Antivirové programy nedetekují jen škodlivý kód, ale také aplikace, které mohou představovat nebezpečí.

Kdo je Ondra Vlcek?

Jaký je Ondřej Vlček? Patří ke stovce nejbohatších Čechů, stojí za jedním z největších obchodů v historii českého byznysu a společně se svojí ženou založil největší soukromou nadaci v zemi.

By Ilan

Similar articles

Jak vypnout automatický jas Windows 10? :: Jak zapnout AdBlock na Youtube?
Užitečné odkazy