Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Epub?

Jak stáhnout EPUB?

Standardem pro čtení formátu EPUB v počítači je program Adobe Digital Editions, který si můžete zadarmo stáhnout ze stránek Adobe. Můžete zkusit i program Bluefire Reader, který je také zdarma a doporučují ho některé české e-shopy.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to EPUB?

Mezinárodní fórum pro digitální publikování vyvinulo EPUB jako standardní formát souborů pro digitální knihy.

A další otázka, jak se pouziva ctecka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.
Jak koupit knihu?
Pro nákup e-knih je nutné se vždy zaregistrovat. Objednávku,která obsahuje pouze elektronické knihy, lze zaplatit jen bezhotovostně (kartou, bankovním převodem, Paysec apod.). Poznámka: E-knihy, které nejsou zabezpečené DRM, získáte ve všech dostupných formátech.

Jak se kupují e-knihy?

Amazon Kindle
  1. Stáhněte si zakoupenou knihu a uložte ji do svého počítače.
  2. Připojte čtečku kabelem k počítači.
  3. Vaše čtečka se v počítači zobrazí jako nový disk ve kterém najděte adresář s názvem Documents.
  4. Překopírujte do tohoto adresáře soubor s Vaší e-knihou.
  5. Odpojte čtečku od PC. E-kniha se zobrazí v knihovně Vaší čtečky.
Jak otevřít EPUB v telefonů?
Na čtení knih na Androidu je nejlepší využít speciální aplikace. Podpora pro různé typy souborů e-booků je u nich jen třešničkou na dortu, oceníte hlavně funkce pro čtení. Nejprve zde máme Moon+ Reader, který si dokáže poradit s formáty EPUB, PDF, MOBI, CHM, CBR, CBZ, UMD, FB2, TXT, HTML, RAR, ZIP nebo OPDS.

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Když to vezmeme v úvahu, na čem číst knihy?

Wooky – česká obdoba Amazon Kindle čtečky. Dostupná pro operační systém iOS a Android, lze číst zakoupené e-knihy i e-magazíny. Ereading – také česká obdoba Amazon Kindle, nabízí čtení na chytrých mobilech a tabletech. Adobe Reader – pro tablety a chytré mobily je zajisté dostupný prohlížeč PDF dokumentů.
Lidé se také ptají, jak číst knihy na tabletu?
Pro čtení elektronických knih na tabletu existují desítky různých aplikací. My vám doporučujeme aplikaci Bluefire Reader, která je zdarma, dostupná pro Android i iOS a obsahuje všechny dostupné funkce. Pro čtení elektronických knih na tabletu existují desítky různých aplikací.

Můžete se také zeptat, kde stahovat knihy v angličtině?

English Ebooks

Obrovská zásoba zjednodušených knih v angličtině online, neuvěřitelný výběr žánrů (a úrovní) a to vše zdarma! Velká výhoda je také to, že si můžete vybrat, v jakém formátu si chcete knihu stáhnout (například je zde i formát pro Kindle).
Když to vezmeme v úvahu, kde stahovat české knihy?
Kde stahovat české elektronické knihy legálně a zdarma?
  • E-knihy zdarma (české a slovenské)
  • Databook.cz – http://www.databook.cz/e-knihy-zdarma.
  • PalmKnihy – http://www.palmknihy.cz/web/
  • XBOOKS – http://xbook.cz/knihovna.
  • E-Beletria – http://beletria.wgz.cz/
  • Sešity.net – http://www.sesity.net/elektronicka-knihovna.php.

Když to vezmeme v úvahu, jak fungují eknihy?

Elektronická kniha se nemusí balit do krabice a posílat kurýrem. Zakoupenou e-knihu provozovatel e-shopu nahraje zákazníkovi na uživatelský účet, odkud si zákazník e-knihu – soubor stáhne. Výhodou e-knihy je, že po zaplacení máte e-knihu ihned k dispozici a můžete číst, nemusíte čekat na doručení.

By Scholz

Similar articles

Jak otevřít email na seznamu? :: Jak pridat knihu do knihy play?
Užitečné odkazy