Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Video Z Youtube Bez Programu?

Jak stáhnout video z YouTube bez programu?

Do kolonky zadejte URL webu, který vám umožní stáhnout video, například Apowersoft Downloader. Na stránce Apowersoft Downloader vložte zkopírovaný odkaz videa a dejte „Download“ Uložte si video pod libovolným názvem a zobrazte si ho ve složce „Documents – Downloads“ To je vše!

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

A další otázka, jak stáhnout video z youtube na flešku?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.
Jak stáhnout video z YouTube do mobilu zdarma?
Skvěle funguje VideoDer, který lze nainstalovat jak na Windows, tak na macOS nebo přímo do telefonů Android. Stahovat video a hudbu pak můžete pomocí VideroDeru dvěma způsoby. A sice přes vyhledávání v programu VideoDer nebo rovnou z aplikace YT, která je volně ke stažení z Google Play nebo App Store.

Lidé se také ptají, jak stahovat videa z youtube android?

Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.
Můžete se také zeptat, jak stáhnout mp3 z youtube bez programu?
Yout.com – nejsnazší cesta jak stáhnou mp3 z Youtube

Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Jak stahovat videa z YouTube na Mac?

V levém sloupci vyberte volbu Video Downloader. Otevře se okno s polem pro vložení odkazu na video, které chcete stáhnout. Vložte do pole URL adresu videa ke stažení.
A jak se stahuje na flešku?
V nabídce Start rozklikněte ikonu Tento počítač, pod kterým najdete Vyměnitelné zařízení (nejčastěji označené jako E). Následně rozklikněte ikonu Vyměnitelného zařízení. Do okna, které se vám zobrazí, poté myší přetáhněte všechny soubory, které chcete na flešku stáhnout.

Pokud jde o toto, jak stahovat videa z youtube do iphone?

Jak stáhnout video z YouTube na iPhone a iPad
  1. Prvně si v aplikaci YouTube najděte video, které chcete stáhnout, a rozklikněte jej.
  2. Poté pod videem klepněte na tlačítko Sdílení.
  3. Ve spodní části obrazovky stiskněte možnost Kopírovat odkaz.
  4. Nyní se pomocí tohoto odkazu přesuňte na stránky yt1s.com.
Následně, jak stáhnout video zdarma?
Slunečnice doporučuje
  1. aTube Catcher 1.652.56.309.9. zdarma.
  2. FreeRapid Downloader 0.9u4. zdarma.
  3. YouTube Mp3 1.0. zdarma.
  4. 4K Video Downloader 4.20.2.4790. zdarma.
  5. Free YouTube Download 5.1.0.420. zdarma.
  6. YTD (YouTube Downloader) 1.59. zdarma.
  7. Rajce album downloader 1.5.16. zdarma.
  8. JDownloader 1.0. zdarma.

Někdo se také může ptát, jak si nahrát hudbu do mobilu?

Jedna možnost je ve svém telefonu spustit internetový prohlížeč, přejít na internetovou adresu pro stažení dané písničky, stáhnout písničku a ta je k dispozici rovnou pro přehrání. Druhým způsobem je stáhnout si z Google Play aplikaci na vyhledávání mp3 souborů a přes ní si písničku stáhnout.

By Koeppel

Similar articles

Jak stahovat hudbu z YouTube music? :: Jak stáhnout video z YouTube na mobilu?
Užitečné odkazy