Domovská stránka > C > Co Je Makro Karta?

Co je MAKRO karta?

Hlavní předností makro platební karty pro zákazníka je možnost zaplatit uskutečněné nákupy s odloženou splatností, z pravidla až 14 dní. Tento platební postup lépe odpovídá povaze podnikání většiny našich profesionálních zákazníků. Kromě toho má však tato nová karta i mnoho dalších užitečných funkcí.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Co je makro VC?

Makro je fragment kódu, kterému je přiřazen identifikační řetězec. Pokud kdekoli v kódu narazí preprocesor na tento řetězec, nahradí jej obsahem daného makra - tzv. expandování makra.
Jak upravit makro?
Na kartě Vývojář klikněte ve skupině Kód na tlačítko Makra. V poli se seznamem Název makra klikněte na makro, které chcete upravit. Klikněte na tlačítko Upravit.

Následně, co je macro viruses a jak se šíří?

Makro virus lze šířit skrz e-mailové přílohy, vyměnitelné médium, sítí a Interneta je notoricky obtížné jej zjistit. Běžným způsobem, jak virus viru infikovat počítač, je nahrazení běžných maker virem. Virus makra nahradí běžné příkazy se stejným názvem a spustí se, když je příkaz vybrán.
Jak uložit makro v Excelu?
Vytvoření a aktualizace sešitu osobních maker
  1. Na kartě Vývojář klikněte na Zaznamenat makro.
  2. V dialogovém okně Záznam makra zadejte smysluplný název makra do pole Název makra.
  3. V poli Uložit makro do vyberte Osobní sešit maker.
  4. Klikněte na OK.
  5. Proveďte akce, které chcete zaznamenat.

Související článek

Jak se zablokuje SIM karta?

Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

Můžete se také zeptat, jak udělat tlacitko v excelu?

Přidání tlačítka (ovládací prvek formuláře)
  1. Na kartě Vývojář klikněte ve skupině Ovládací prvky na Vložit a potom v části Ovládací prvky formulářeklikněte na Tlačítko .
  2. Klikněte na umístění listu, kde se má zobrazit levý horní roh tlačítka.
  3. Přiřaďte k tlačítku makro a klikněte na OK.
Jak vložit ovládací prvek Excel?
Příklad posuvníku

Pokud chcete přidat posuvník v Excel 2007 a novějších verzích, klikněte na kartu Vývojář, klikněte na Vložit a potom klikněte na Posuvník v části Ovládací prvky formuláře.

Jak přidat kartu Vývojář?

Karta Vývojář se ve výchozím nastavení nezobrazuje, ale můžete ji přidat na pás karet.
  1. Na kartě Soubor přejděte na Možnosti a > přizpůsobit pás karet.
  2. V části Přizpůsobit pás karet zaškrtněte v části Hlavní karty políčko Vývojář.
Jak získat zlatou kartu MAKRO?
Zařazení zákazníka do bonusového programu

V případě zájmu o zařazení do bonusového programu společnosti se prosím obracejte na svého obchodního zástupce, pult partnerů nebo na recepci v některé z prodejen společnosti makro. Podmínkou pro získání bonusu je plnění nominačního obratu dle bonusových podmínek.

Jak získat MAKRO kartu bez IČO?

Musí však mít živnostenský list a zaregistrovat se. Při registraci v Makru po mě chtěli předložit OP a IČO. Bez ičo to nejde.

By Tutankhamen

Similar articles

Jak spustit makro? :: Jak spustit makra?
Užitečné odkazy