Domovská stránka > C > Co Je Klonovaná Sim Karta?

Co je klonovaná SIM karta?

Jednoduše řečeno je klonování vytvoření takové kopie karty, která umožní volat pod stejným číslem (a na stejný účet) jako s původní kartou. Možná více napoví příklad – vezmete svou předplacenou SIM kartu a vytvoříte její klon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Pokud jde o toto, co je twin karta?

U všech tří velkých českých operátorů máte v současné době možnost pořídit si duální či "twin" (každý ji označuje jinak) SIM karty, které mají stejné číslo i vyúčtování. Jednu v klasické podobě do mobilu a druhou ve formátu eSIM třeba do chytrých hodinek.
Co je to dual SIM?
Jako Dual SIM jsou označované telefony, do nichž můžete vložit dvě SIM karty a využívat tak obě telefonní čísla či dva různé operátory v jednom telefonu.

Můžete se také zeptat, jak aktivovat druhou sim kartu?

V nastavení klikněte na položku Správa SIM, kde uvidíte obě vaše SIM a jejich nastavení. Můžete zde některou ze SIM zcela vypnout (odpojit) nebo znovu zapnout.
Jak funguje Dvojsimka?
Umožňuje vám, abyste měli stejné telefonní číslo na dvou různých SIM kartách. DvojSIMku vám vystavíme zdarma. Hodí se v situacích, kdy často měníte přístroje, odpadá vám tak nutnost neustále přehazovat SIM kartu. Vždy je však nutné mít zapnutou pouze jednu ze SIM karet.

Související článek

Jak se zablokuje SIM karta?

Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

Když to vezmeme v úvahu, co je potřeba k výměně sim karty?

Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv. Zmenšení SIM karty je zdarma.
Navíc, kde koupit o2 sim kartu?
Osobně – v každé O2 Prodejně
  • O2 Spolu.
  • Volání
  • Internet.
  • O2 TV.
  • Telefony a zařízení

Co je sdílený internet?

Služba Sdílený internet umožňuje Účastníkům v rámci ČR využívat objem dat, který je přidělen k tarifu, který zákazník využívá, a to včetně datového objemu, který si Účastník k tomuto tarifu dokoupí (zvýhodnění Mobilní internet nebo navýšení datového limitu).
Navíc, jakou sim kartu do chytrých hodinek?
Do hodinek se vkládá SIM karta ve formátu NanoSIM a musí na ní být vypnutý PIN kód. Přes ovládací aplikaci si definujete až 10 kontaktů pro příjem a uskutečňování hovorů, umožňují také posílání a příjem hlasových a obrázkových zpráv.

Co je dual SIM hybridní?

Hybridní slot u DualSIM telefonu znamená, že si musíte vybrat, zda do telefonu vložíte dvě SIM karty nebo jednu SIM kartu a jednu Paměťovou kartu. Pokud je u DualSIM telefonu uvedeno hybridní slot = NE, pak to znamená, že do telefonu lze vložit dvě SIM karty + jedna paměťová karta.

By Omer Ritzman

Similar articles

Co znamená Single SIM? :: Jaké napětí dodává ATX zdroj pro PC?
Užitečné odkazy