Domovská stránka > C > Co Je To Vnitřní Hlas?

Co je to vnitřní hlas?

Vnitřní hlas je naše pravda, je to hlas duše, vnitřní navigace v oceánu života, která pomáhá rozpoznat „co je mé“, žít svůj život a nesloužit očekáváním někoho jiného. Každý má svůj vnitřní hlas, ale ne každý ho slyší, ne každý jej poslouchá, ne každý mu přikládá důležitost.

Přečtěte si více

Související článek

Co utváří osobnost vnitřní podmínky?

Dochází k formování osobnosti. Existují vnitřní podmínky (biologické, psychologické, současný stav). Každý vnější projev činnosti člověka je hra, učení, práce.

Jak se napojit na svou intuici?

„Není to až tak náročné, stačí pouze naslouchat svému vnitřnímu hlasu a experimentovat," říká Verne. Začneme tak vnímat svůj „vnitřní navigační kompas", který nás povede k lepšímu a kvalitnějšímu životu. „U lidí, kteří přerušili kontakt se svou intuicí, se vždy vyskytuje deprese," tvrdí Verne.
A jak rozvíjet šestý smysl?
Nejjednodušším způsobem, jak šestý smysl vytrénovat, je meditace. Ta totiž naši mysl uklidňuje a umožňuje nám se zcela uvolnit a proniknout hlouběji do naší mysli. Tímto způsobem lze znovu aktivovat váš vnitřní hlas a intuici. Je třeba meditovat alespoň 10 minut denně.

Pokud jde o toto, co je to předtucha?

Prekognice se řadí mezi parapsychologické jevy a znamená předtuchu, předvídání budoucnosti. Člověk neví, že se někde něco stane, ale nějakým záhadným způsobem se to předem dozví, například ve snu nebo v nějaké (většinou) neblahé předtuše. Daná událost se poté většinou stane.
Jak jíst dostatecne?
Dělejte si svačiny do práce, ráno si vstaňte o trochu dříve a udělejte si čas na snídani. Dopřejte si vyvážený a energeticky bohatý oběd, opět si na něho vymezte čas, důležité je jíst pomalu, jídlo dostatečně vychutnávat, nikoliv „hltat".

Související článek

Jak vymazat vnitřní paměť?

Paměť můžete vymazat přímo v nastavení.

Co jíst když máte hlad?

Přepadl vás v noci hlad? Těchto 6 jídel si můžete dát bez výčitek!
  1. Samotná zelenina nestačí
  2. První pomoc: kokosový tuk. Stačí jedna lžíce kokosového tuku a je rychle po hladu.
  3. Dietářská klasika: rajčata s mozzarellou.
  4. Bílý jogurt, ale ne bez tuku.
  5. I ovoce je povoleno.
  6. Rýžový chlebíček nikdy ne samotný
  7. Z masa jedině rybu.
Následně, co je to šestý smysl?
Šestý smysl je označení buď pro vnitřní schopnost integrovat vjemy z dílčích smyslů, nebo pro jinak pojímanou schopnost vycítit určitou situaci či potenciální nebezpečí.

Co to znamená když slyším hlasy?

Slyšení hlasů: Hlasy jsou jako emoce, když jim nevěnujeme pozornost, mohou sílit. Když lidé slyší hlasy, nemusí to být vždy spojeno s duševní nemocí, mnohdy to ukazuje na prožité trauma. Povaha hlasů se může v průběhu života měnit. Většina lidí, kteří je slyší, odbornou pomoc nehledá a ani nepotřebuje.
A proč slyším hlasy v hlavě?
Již dřívější výzkumy prokázaly, že v situaci, kdy se chystáme hovořit nahlas, náš mozek vytvoří jakousi kopii instrukcí, která následně řídí naše hlasové ústrojí. Tato kopie je poslána do oblasti mozku, která zpracovává zvuk a která následně dokáže předpovědět, co bude slyšeno. Všichni ve svých hlavách slýcháme hlasy.

Jak poznam hlasy v hlavě?

Hlasy se ozývají v hlavě, mohou přicházet jakoby z okolí (například z bytu od sousedů), „z vesmíru", každý člověk je vnímá jinak. Takovou zkušenost má podle odhadů 2 až 6 procent populace, ovšem nemusí se vždy jednat o duševní nemoc.

By Reimer Buhr

Similar articles

Co je to jádro procesoru? :: Jak poznat svou intuici?
Užitečné odkazy