Domovská stránka > K > Kde Je Na Klávesnici Backspace?

Kde je na klávesnici Backspace?

Backspace (␈) je klávesa na počítačové klávesnici. Najdete ji napravo nahoře blízko největší klávesy Enter. Má jednoznačné použití, používá se pro mazání textu před kurzorem. Pokud chcete smazat celé slovo před kurzorem, stačí stisknout klávesovou zkratku Ctrl+Backspace.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

Lidé se také ptají, kde je insert na notebooků?

Klávesa Insert (anglicky vložit) se nachází na počítačové klávesnici v oblasti systémových kláves. Klávesa přepíná režim vkládání a přepisování textu. Při režimu vkládání se nové znaky přidávají za pozici kurzoru, naopak při režimu přepisování znaky nahrazují text za kurzorem.
Lidé se také ptají, jak psát +-?
Setkat se můžete často také se symbolem plus mínus „±", který na klávesnici také nenaleznete a je třeba jej psát pomocí klávesové zkratky Alt+0247.

Následně, kde je klávesa?

Je-li na klávesnici přítomna (například u klávesnic od firem Apple nebo Sun Microsystems nebývá), bývá pod blokem písmen, a to dokonce dvakrát. Klávesa Windows slouží v systému Windows k zobrazení nabídky Start, případně může být použita v kombinaci s jinými klávesami jako modifikační klávesa.
Navíc, jak napsat zkratky?
Za slovem takto zkráceným se píše tečka, po níž pak následuje buď mezera, nebo jiné interpunkční znaménko než tečka (např. čárka, dvojtečka, otazník, vykřičník); dvě tečky vedle sebe se nepíšou. Většina zkratek je ustálená, píše se vždy stejným způsobem. Důležité je, aby zkratka byla pro čtenáře srozumitelná.

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Můžete se také zeptat, co znamená zkratka ctrl f?

Na počítačové klávesnici je klávesa Ctrl používána společně s jinou klávesou (jinými klávesami) jako modifikační klávesa; výjimku tvoří některé počítačové hry.
...
Funkce.
Ctrl + AVybrat vše
Ctrl + EZarovnání na střed (textový procesor)
Ctrl + FNajít
Ctrl + GDialogové okno Přejít na (textový procesor)
Jak udělat klávesovou zkratku?
Kombinace klávesových zkratek začínejte klávesou CTRL nebo funkční klávesou. Opakovaným stisknutím klávesy TAB přejděte do pole Stiskněte klávesovou zkratku. Stiskněte kombinaci kláves, kterou chcete přiřadit. Stiskněte například klávesu CTRL spolu s další požadovanou klávesou.

Jak zavřít okno zkratka?

CTRL+W - zavře okno, uzavírá i průzkumníka.
Lidé se také ptají, jak udělat f4?
Klávesové zkratky jsou klávesy nebo kombinace kláves, které nabízí alternativní způsob, jak udělat něco, k čemu byste jinak použili myš.
...
Klávesové zkratky pro kopírování a vkládání a další obecné klávesové zkratky.
Stisknutá klávesaAkce
ALT + F4Zavře aktivní položku nebo ukončí aktivní aplikaci.

Můžete se také zeptat, jak vypnout klávesnici?

Po spuštění aplikace dojde pomocí klávesové zkratky Shift + Alt + L k deaktivaci klávesnice. K opětovné aktivaci dojde po napsání slova unlock (či ukončením aplikace).

By Noak Wollman

Similar articles

Co znamená Ctrl Y? :: Co je levý Shift?
Užitečné odkazy