Domovská stránka > C > Co Znamená Zkratka Dsl?

Co znamená zkratka DSL?

DSL je zkratka anglického výrazu Digital Subscriber Line - digitální účastnická přípojka. K internetu jste připojení standardním dvoudrátovým vedením, které bylo původně určené pro telefony pevné linky. Proto se mu říká pevný internet.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A další otázka, jak nastavit dsl modem?

Po zapojení DSL modemu se přihlásíme do webového rozhraní. Pokud přistupujeme z vnitřní sítě LAN přes UTP kabel, tak stačí do adresního řádku webového prohlížeče napsat IP adresu DSL modemu 10.0.0.138 a přihlásit se příslušným jménem (výchozí nastavení admin) a heslem (výchozí nastavení admin).
Lidé se také ptají, jak připojit wi-fi router?
Jak zapojit router ?
  1. router umístíme na požadované místo ( ideálně mezi místnosti kde chcete mít nejlepší pokrytí ) a zapojíme jej do zásuvky na 230 V.
  2. přívodní ETHERNET / UTP kabel zapojíme do portu WAN (internet) do routeru, ten bývá jako jediný barevně odlišený

Jak dlouho vydrží router?

Baterie o kapacitě 2 000 mAh má dle výrobce zajistit až 8hodinovou výdrž, hodně však záleží na tom, kolik zařízení je k routeru připojených.
Jak připojit Wi-Fi router k Wi-Fi routeru?
Hlavní router umístíte poblíž modemu, potom zapojíte jeden konec ehternetového kabelu do libovolného portu LAN na hlavním routeru. Následně zapojíte druhý konec kabelu s koncovkou do portu LAN u sekundárního routeru (pro vytvoření sítě LAN-LAN) nebo do portu WAN (pro síť LAN-WAN). A hurá, síť je hotová!

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

A na co je access point?

Access pointy

WiFi Access point (AP) vysílá signál pro bezdrátové připojení k síti. Především ve veřejných prostorech se používá bez routeru, každé zařízení tak přistupuje přímo k internetu a jeho identita není nijak skryta.
Někdo se také může ptát, jak použít router?
Router se propojí kabelem s počítačem tak, že se jeden konec kabelu připojí do zásuvky např. LAN1 a v počítači do volné síťové zásuvky. V počítači je nutné nastavit automatické zjišťování IP adresy. Tato volba je většinou stejně aktivována.

Jak vybrat router Datart?

Hned při výběru routeru byste také měli zohlednit, do jak velkého a komplikovaného prostoru ho budete umísťovat. Nejspíš bude nejrozumnější otestovat reálně kvalitu signálu a až poté řešit špatně pokrytá místa, ale pokud víte, že chcete zasíťovat např.
Jaký router pro domácí síť?
Pro domácí uživatele se dvěma počítači, dvěma notebooky a několika smartphony bude naprosto stačit router s cenou do 1 000 Kč. Důležité je vybírat router, který splňuje "N300", tedy má přenosovou rychlost až 300 Mb/s.

Jak vypada router?

Podívejme se nejprve, jak vypadá typický router. Je to taková krabička s jednou nebo více anténami, vpředu bývá několik indikačních diod, které ukazují, jestli je zapnutý, jde do něj signál z internetu a funguje wifi. Na zadní straně pak je několik zdířek a vypínačů.

By Koch Lustberg

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Co je to modul pružnosti? :: Co to je síťový protokol?
Užitečné odkazy